SEKS TRIN TIL DIT NYE KØKKEN

1

DIT FØRSTE BESØG

Første gang vi får besøg af dig, er det sikkert på tvis.com. Lad dig endelig inspirere og fortsæt gerne i butikken. Tag dig god tid. Når du er klar til en snak med én af vores dygtige konsulenter, vil vi gerne høre dine tanker. Hvad kan du lide? Og hvad er det for en bolig, det nye køkken skal passe ind i? Her vil vi meget gerne se et par billeder af dit hjem. Det er udgangspunktet for vores anbefaling af køkkenstil og indretning. Der­ud­over snakker vi budget og tidsplan.

 Sæt gerne 1-2 timer af til dette første møde i butikken.

 

2

HJEM TIL DIG

Næste møde foregår ofte i dit hjem. Nu skal vi måle op og finde ud af alt det praktiske. Hvor kan vi placere el, vand og evt. gas? Igen lytter vi til dine ønsker og behov. Vi brin­ger vores solide erfaring i spil og finder den rigtige løsning til dit hjem. Køkkenet er ét af hjemmets vigtigste rum, så vi vil gerne vide, hvordan du og din familie bruger rummet, og hvilken stemning du ønsker. Inden vi siger farvel, ved vi nok til at kunne tegne og planlægge din løsning. 

 Vores besøg tager ca. 1 time.

 

3

DIN LØSNING TAGER FORM

Nu bliver det spændende, for nu skal du se vores forslag for første gang. Det sker i butikken, hvor du får en fotorealistisk tegning af dit projekt. Vi gennemgår alle valg og anbefalinger detaljeret, og når du er tilfreds med det, du ser, taler vi om økonomien sammen. Der skal ikke være nogen overraskelser. Herefter fastlægger vi en tidsplan og laver aftale med en Tvis-certificeret montør. Vi kan desuden hjælpe med at koordinere med maler, elektriker og vvs-installatør, så processen bliver hurtig og smidig.

 Sæt gerne 2 timer af til præsentationen.

 

4

PÅ FABRIKKEN

Når du har givet din ordre, bliver den sendt til vores fabrik i Tvis i Vestjylland. Her arbejder vi målrettet med en kombination af håndværk og højteknologi, og vi slutter af med en sidste grundig kvalitetskontrol. Herefter kører vi dit køkken hjem til din adresse med vores faste samarbejdspartner på transport. Vi leverer alt på én gang, så du ikke skal være hjemme ad flere omgange. 

 Produktionstiden er typisk 3-6 uger fra ordre til levering, afhængig af materiale og overflader.

 

5

OPSÆTNING AF DIT NYE KØKKEN

Nu bliver vi igen gæster i dit hjem. Denne gang har vi arbejdshandskerne på. Det gamle køkken er pillet ned, og nu sætter vi det nye op. Hvor lang tid det tager, afhænger af din valgte løsning og af rummets indretning. Inden montøren forlader dit hjem, er der  naturligvis ryddet op efter montagen. 

 Montagen tager typisk 3 dage, men kan variere alt efter køkkenets størrelse og specialløsninger.

 

6

OVERDRAGELSE

Dit køkken er nu på plads og klar til brug. Du glæder dig sikkert til at opleve, hvordan det spiller sammen med dit hjem og din hverdag. Vi afslutter projektet med overdragelse af garantibeviser. Tillykke med dit nye køkken! Herefter er vi kun et opkald væk, hvis du har brug for os.

 Sæt gerne 30 minutter af til overdragelsen.

 

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK