M-line-Momento bad fra Tvis Køkkener

ÆSTETIK OG PRAKTIK
FORENET PÅ BADEVÆRELSET

Massive trælameller kombineret med mat laminat giver et unikt badeværelsesmøbel, som forener træets æstetik med laminatets praktiske egenskaber. Et look, der aldrig går af mode.
Med M-line Momento har vi relanceret en designklassiker ved at kombinere to af vores populære serier – M-line med sine massive trælameller og Momento med den matte, slidstærke laminatoverflade.

TRÆSORTER
OG FARVER

M-line Momento fås i valnøddetræ med Vulkansk Sort laminat eller egetræ med en af Momentos fem laminatfarver: Kridt Hvidt, Platin Grå, Antracit Grå, Varm Grå og Vulkansk Sort. Oplev kombinationerne her.

M-LINE-Momento køkken i praktisk laminat

PRAKTISK
LAMINAT

Momento-laminatoverfladen er let at vedligeholde og rengøre, og du vil opleve, at der ingen spor vil være efter fedtfingre. Det er et slidstærkt og silkeblødt materiale.

Massivt træ

MASSIVT TRÆ

Egetræ og valnøddetræ giver dit badeværelse glød og skaber et klassisk og eksklusivt look. M-lines lameller i massivt træ har en behagelig gribeliste, som et let at rengøre.

Holdbart designudtryk fra Tvis Køkkener

HOLDBART
DESIGNUDTRYK

Massive trælameller forandrer sig med tiden, idet træ er et levende materiale. Med laminat på massivtræslamellerne sikrer du det samme udtryk over tid. 

RELANCERET
KLASSIKER

Vi har været i arkiverne og givet en af vores designklassikere nyt liv. 
Vi har udviklet på vores gamle lameldesign i mahogni med hvidt laminat ved at kombinere to af vores populære serier. M-lines lameller i valnød og egetræ med den behagelige gribeliste er kombineret med Momentos matte laminat i fem tidssvarende farver.

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND EN BUTIK TÆT PÅ DIG