BOOK ET INSPIRATIONSMØDE MED EN PROFESSIONEL KØKKENKONSULENT

Hvordan skal vi kontakte dig?

Hvor vil du mødes?

Vælg butik

Du har valgt:

Vælg din butik her

Min henvendelse drejer sig om

Kontaktinfo

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger og den valgte Tvis Køkken butik vil kontakte dig for at aftale nærmere.

Vedhæft

Vedhæft evt. billeder/tegninger af rummet

BOOK ET BUTIKSMØDE

Book et inspirationsmøde i din Tvis Køkkener butik med en af vores dygtige konsulenter.  Så får du svar på alt om funktionalitet og indretning. Udfyld felterne, så kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt.
Det første møde finder bedst sted i butikken. Hvor du kan opleve materialer, farver, indretning mm.
Mødet er gratis og uforpligtende. 
 

BOOK ET MØDE
I DIT HJEM

Du kan booke et hjemmemøde med en af vores konsulenter ved at udfylde formularen her på siden. Sammen kigger vi på dit hus’ indretning og snakker om den stil, du drømmer om i dit hjem. Vi måler op til dit nye køkken, badeværelse eller garderobe og ser på materialer, farver og funktioner. Dine ønsker og behov er udgangspunktet for vores møde.
Vi kan også præsentere dig for en 3D-tegning af dit nye køkken hjemme i dit eksisterende køkken. Vi medbringer prøvelåger og greb, så du får en god fornemmelse af, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud.
Vi overholder naturligvis alle Covid-19 forholdsregler, når vi er gæster i dit hjem. Vi bærer mundbind, spritter af og holder afstand. 
Mødet er gratis og uforpligtende. 

BOOK ET ONLINE VIDEOMØDE

Start din køkkendrøm med et online videomøde med en erfaren indretningskonsulent. Book et møde via formularen her på siden og vælg at du ønsker et online videomøde. Vi kontakter dig herefter og aftaler et tidspunkt til et online videomøde.

Ud fra dine ønsker, krav, budget samt skitser og billeder af dit køkken, badeværelse eller garderobe tegner vi et oplæg, som vi præsenterer for dig på et online videomøde.

Book dit online møde via formularen her på siden og bliv kontaktet af en konsulent – sammen beslutter I, hvordan I skal møde f.eks. på Teams, Zoom, Messenger eller Facetime. 
Mødet er gratis og uforpligtende. 

Se guide til online møde via Teams