TVIS KØKKENER HOLDER ÅBENT –
OG VI PASSER PÅ DIG OG OS SELV

Tvis-butikkerne holder stadig åbent, men vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger for at mindske risikoen for smitte med coronavirus/Covid-19. Derfor kan du trygt besøge en Tvis-butik.

Et nyt køkken, badeværelse eller garderobe er en stor beslutning, der kræver nøje overvejelser. Derfor har vi god plads i butikkerne til store køkkentanker i rolige omgivelser og rummelige mødelokaler. Dét gør det muligt for os at overholde den anbefalede afstand til hinanden. Vi undgår fysisk kontakt, og du vil derfor ikke blive mødt med et håndtryk.

Vi har også øget fokus på hygiejne i butikkerne hvad angår rengøring og god håndhygiejne med håndvask og brug af håndsprit.

Vi udviser stort hensyn til hinanden. Skulle en medarbejder udvise tegn på sygdom, bliver han/hun naturligvis hjemme, så vi undgår smitte. Vi opfordrer kunder til at tage samme forholdsregler.

 
Kontakt Tvis-butikken inden besøg

Vi opfordrer til, at du booker et møde eller kontakter Tvis-butikken, inden du besøger den. På den måde kan vi sikre, at vi skaber god plads til dig, som myndighederne foreskriver. Find din nærmeste Tvis-forhandler her.

Vi følger myndighedernes anbefalinger nøje og opdaterer løbende denne side med information om, hvordan Covid-19 påvirker os og dit køkken.

Online videomøde
Du kan som altid booke et gratis og uforpligtende møde med en erfaren indretningskonsulent enten hjemme hos dig eller i en Tvis-butik. Som noget nyt tilbyder vi nu online videomøder, hvor du blandt andet kan få præsenteret tegninger af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Book et online videomøde her.

Du kan naturligvis også kontakte din lokale Tvis-butik på mail eller telefon. Find din nærmeste Tvis-forhandler her.

Levering til tiden
Vores produktion kører fortsat på normalt niveau, og tilgangen af råvarematerialer er fortsat ikke påvirket nævneværdigt af Corona-udbruddet. Vi følger naturligvis også myndighedernes anbefalinger på vores fabrik for at beskytte vores medarbejdere og sikre driften, ligesom en lang række medarbejdere i administrationen arbejder hjemmefra.  

Vi leverer stadig køkkener, badeværelser eller garderober til tiden, som vi plejer – og vi leverer også hjem til dig og bærer varerne ind. Vi tager selvfølgelig hensyn, når vores chauffører gæster dit hjem, så vi undgår fysisk kontakt og holder den nødvendige afstand.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE