Forhandler oversigt

Velkommen til
Tvis Køkkener Hammel

Tvis Køkkener har produceret elementer til køkken og bad til danskerne siden 1952, og den erfaring bringer vi videre i nye løsninger, som forbedrer hverdagen. Også uden at det skal koste en formue. Vi har valgt Tvis Køkkener, fordi her er kvaliteten i fokus.

Tvis Køkkener Hammel står klar med professionel sparring og gode råd til at finde den helt rigtige løsning til dit køkken, bad og garderobe. Vi tilbyder totalløsninger til dit byggeprojekt. Du vil få tilknyttet en fast kontaktperson, der følger projektet fra starten til projektet er godkendt og afleveret.

Book et møde
Book et møde i butikken, når du har tid
Mandag-fredag: 08.00-20.00
Lør. & søn: 10.00-15.00

​Vi kommer også gerne til jer og laver opmålinger og tager en snak om jeres projekt.
Udfyld blot kontaktformularen, som du finder herunder via linket og bliv efterfølgende kontaktet.

 

KONTAKT

Tvis Køkkener Hammel
Bane Allé 6D
8450 Hammel

T: 8696 9444
E: f-kc@f-kc.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00

Book et møde

Med din lokale Tvis rådgiver

Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå din plan om ombygning eller nybyg.

Book møde her

Finn Kristiansen

Indehaver

4044 4676

e-mail

Karl Ivan Nielsen

Køkkenkonsulent

7171 9444

e-mail

Mette Dreier

Bogholderi og salg

e-mail

Find vej til Tvis Hammel

Totalløsninger

Vi tilbyder totalløsninger
på dit projekt

Ved at lade os stå for byggestyring på dit køkken-, bryggers- eller badprojekt, vil du opleve at tidsplanen bliver overholdt. Vi samarbejder med stabile og lokale håndværkere, så du trygt kan lave aftaler med os.

Et køkkenprojekt indeholder ofte:
Nyt gulv og gulvvarme
Nyt træ- eller gipsloft
Nedtagning af ekst. køkken
Nedtagning af vægge
Fliser og klinker
El arbejde
Maling
 


Lige fra starten får du tilknyttet en fast kontaktperson, som følger projektet til sidste detalje er godkendt og afleveret. Så er I ved at bygge nyt hus og mangler hjælp og overblik til at få skabt lige det køkken I drømmer om? Eller går I og planlægger at renovere det gamle køkken? ​Uanset hvad kan Tvis Køkkener Hammel rådgive jer og finde frem til netop jeres behov

 

Tvis holder
længere

Tvis Køkkener Hammel har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken fra Tvis Køkkener Hammel rent faktisk holder. 

Tvis har totalløsninger

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener Hammel, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse. Vi tilbyder dig en totalløsning

Tvis har fokus
på miljøet

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at Tvis Køkkener Hammel tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.