Kom ind og hent vores køkkenbog

Den lækre køkkenbog fra Tvis Køkkener viser et univers af hjemmelavede køkkener fra det virkelige liv.

Bestil køkkenbogen her

10 gode grunde til at vælge Tvis Køkkener

Tvis Køkkeners sortiment er bredt og varieret. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder design, og hos os finder du køkkenet, du ellers ikke ser på markedet. Vi har noget for enhver smag og med et af de største sortimenter og køkkener i alle prisklasser, kan vi opfylde lige præcis dine køkkendrømme.

Læs de 10 grunde

Hjemmelavet

din garanti for kvalitet

Der er noget ekstra lækkert over mad, som er hjemmelavet - fra bunden og af de bedste råvarer. På samme måde er det med køkkener. Derfor laver vi også det hele selv. Vi vælger materialerne med omhu og laver ét køkken ad gangen. For så ved vi, at det rammer din smag, dine behov - og at det holder.

Hvad er hjemmelavet?

Tvis holder længere

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken holder.

Beviset er de mange Tvis køkkener, som har stået rundt omkring i danske hjem i adskillige årtier – og som stadig holder. Derfor er vi heller ikke bange for at give garantier på vores køkkener. Du får livstidsgaranti på alle bevægelige metaldele i dit køkken, undtaget gaspumper og Servo-drive. Og er det vores certificerede montører, der monterer dit køkken, udvider vi din reklamationsret til 5 år.

Læs mere

Tvis holder kun én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Alt er selvfølgelig samlet ved leveringen. Det sparer dig tid og ulejlighed og sikrer, at du kun skal være hjemme denne ene gang – og selvfølgelig at du hurtigt kan glæde dig over dit nye Tvis køkken.

Læs mere

Tvis holder
en hånd...

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.

Vi tænker bæredygtigt i vores brug af ressourcer og i vores produktion og anvender udelukkende FSC®-certificeret træ til vores massivbordplader. I samme ånd arbejder vi konstant på at øge genanvendelse af overskudstræ. Som den første danske køkkenfabrik har vi tilsluttet os FNs Global Compact, der støtter enneskerettigheder, miljø og Antikorruption.

Vi har heller ikke glemt indeklimaet. Vores produkter er mærket efter den frivillige ordning Dansk Indeklima Mærkning, der sikrer, at de ikke afgiver skadelige kemiske stoffer og dufte til luften hjemme hos dig.

Læs mere