COMFORTLIFT
FRA AEG
TIL KAMPAGNEPRIS

Nyhed fra AEG

Lige nu kan du købe den nye opvaskemaskine Comfortlift fra AEG til en særlig fordelagtig kampagnepris. Med Comfortlift løfter du let den nederste kurv op, og dermed letter det arbejdsgangen med at fylde og tømme opvaskemaskinen. Sammen med Comfortliften får du en vinglasholder – begge produkter har vundet en iF Design Award i 2017. 

 

AEG Comfortliften er med integreret låge, så du sammen med høj funktionalitet får et smukt udtryk i dit Tvis køkken.

Kig ind til din Tvis Køkkener forhandler og hør mere om Comfortliften til kampagnepris. 

 

Tvis holder til i hele landet

Uanset hvilken forhandler I besøger, kan I være sikre på at møde en smittende begejstring for indretningen af husets vigtigste rum. Vores konsulenter ved hvad de taler om, og vejleder dig til en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Find din Tvis butik

Tvis holder længere

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

Tvis holder kun én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Tvis holder
en hånd...

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.