Efterårskampagne fra Siemens

LIGE NU vælg mellem
3 pakker fra Siemens

For at matche dit behov tilbyder Tvis Køkkener lige nu tre forskellige pakker af de innovative produkter fra Siemens. Produkterne er fra StudioLine serien. Du kan prøve Siemens StudioLine i 150 dage, og lever de ikke op til dine forventninger, får du pengene tilbage. Hør mere i butikken.

Siemens tilbyder HomeConnect, det betyder du kan betjene programmerne med HomeConnect appen, så du behøver ikke være i køkkenet for at starte og slukke for eksempel din ovn. Se mere om de tre pakker nedenstående, du kan vælge mellem God, Bedre og Bedst.

God

Enkel og funktionel ovn med pyrolyse

Induktionskogesektion med 1 combiZone, powerMove og booster- funktion. Med booster-funktionen kan effekten øges med op til 75%. Fuldt integrerbar opvaskemaskine med plads til 13 kuverter. Maskinen har flere funktioner bla varioFlex, varioSpeed mv.

     

Bedre

Ovn med pyrolyse og HomeConnect

Ovn med pyrolyse og HomeConnect, roastingSensor Plus stegetermometer er med – det giver en præcis temperaturmåling med hele 3 målepunkter. Induktionskogesektion på 80cm. Kogesektionen har 4 induktionszoner heraf 1 med dualZone, 1 combiZone og powerMove og booster-funktion. Opvaskemaskine, der er fuldt integrerbar. Lydniveau på bare 44/42dB. Maskinen har Zeolith-tørring, så du undgår at våde plastik ting. Mange flere funktioner – se mere i folderen.

     

Bedst

Ovn med pyrolyse og pulseSteam

Ovn med pyrolyse og pulseSteam. PulseSteam er dampskud, du kan bruge både til madlavning og bagning. En 80 cm induktionskogesektion med powerMove, 5 induktionszoner og booster-funktion. Fuldt integrerbar opvaskemaskine med plads til 14 kuverter. Maskinen har flere funktioner bl.a. Zeolith-tørring  varioFlex Pro, varioSpeed Plus mv. Kig ind til din Tvis Køkkener forhandler og hør mere, eller lær mere om funktioneren i folderen herunder.

           

Se mere om de 3 pakker her:

Tvis holder til i hele landet

Uanset hvilken forhandler I besøger, kan I være sikre på at møde en smittende begejstring for indretningen af husets vigtigste rum. Vores konsulenter ved hvad de taler om, og vejleder dig til en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Find din Tvis butik

Tvis holder længere

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

Tvis holder kun én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Tvis holder
en hånd...

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.