M-LINE-Momento Køkken


ÆSTETIK OG PRAKTIK
FORENET I KØKKENET

Massive trælameller kombineret med mat laminat giver en unik køkkenfront, som forener træets æstetik med laminatets praktiske egenskaber. Et look, der aldrig går af mode.

Med M-line Momento har vi relanceret en designklassiker ved at kombinere to af vores populære serier – M-line med sine massive trælameller og Momento med den matte, slidstærke laminatoverflade.

M-Line Momento

TRÆSORTER OG
FARVER

M-line Momento fås i valnøddetræ med Vulkansk Sort laminat eller egetræ med en af Momentos fem laminatfarver: Kridt Hvidt, Platin Grå, Antracit Grå, Varm Grå og Vulkansk Sort.

M-LINE-Momento køkken i praktisk laminat

PRAKTISK
LAMINAT

Momento-laminatoverfladen er let at vedligeholde og rengøre, og du vil opleve, at der ingen spor vil være efter fedtfingre. Det er et slidstærkt og silkeblødt materiale.

Massivt træ

MASSIVT TRÆ

Egetræ og valnøddetræ giver dit køkken glød og skaber et klassisk og eksklusivt look. M-lines lameller i massivt træ har en behagelig gribeliste, som et let at rengøre.

M-line Momento køkken fra Tvis Køkkener

HOLDBART
DESIGNUDTRYK

Massive trælameller forandrer sig med tiden, idet træ er et levende materiale. Med laminat på massivtræslamellerne sikrer du det samme udtryk over tid.

Fra det gamle Tvis arkiv

RELANCERET
KØKKENKLASSIKER

Vi har været i arkiverne og givet en af vores designklassikere nyt liv.

Vi har udviklet på vores gamle lameldesign i mahogni med hvidt laminat ved at kombinere to af vores populære serier. M-lines lameller i valnød og egetræ med den behagelige gribeliste er kombineret med Momentos matte laminat i fem tidssvarende farver.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE