Legrabox

Tvis køkkener
først med
legrabox

Tvis Køkkener er blandt de første på markedet til at introducere Legraboxen, en fleksibel løsning med mange indretningsmuligheder.
Sammen med Legrabox introduceres Ambria line – geniale inddelinger af skuffer.

Ambia-line - let at indrette
Fleksibelt system, der gør det nemt at flytte rundt og skabe den optimale indretning til dine ting.

Legrabox skufferne er med HELE sider Der er ikke noget, som falder ”ud” af siderne. De lodrette indvendige sider gør at flasker mm. kan stå helt ude ved skuffesiden.


Er du til farver, kan Legrabox skufferne fås i de 16 standard farver. Du kan vælge at matche farven på køkkenet, eller bruge det til at skabe en kontrast.

Se Legrabox folderen

Tvis holder til i hele landet

Uanset hvilken forhandler I besøger, kan I være sikre på at møde en smittende begejstring for indretningen af husets vigtigste rum. Vores konsulenter ved hvad de taler om, og vejleder dig til en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Find din Tvis butik

Tvis holder længere

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

Tvis holder kun én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Tvis holder
en hånd...

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.