4 GODE GRUNDE

1

ET KVALITETSKØKKEN

ET TVIS KØKKEN ER ET KVALITETSKØKKEN PÅ GODT DANSK
Et Tvis køkken skal igennem op til 138 processer, før det er klart til dit hjem. Hele vejen sikrer erfarne fagfolk den høje kvalitet.

De har hænderne i hver eneste lille detalje – om det gælder udvælgelse af finér, lakering af låger eller pudsning af bordplader. Og fordi vi laver det hele selv, ved vi, at dit køkken holder!

LÆS HVORFOR ALLE KØKKENER IKKE ER ENS

2

OMHU OG FOKUS PÅ DIT KØKKEN

Først når du er 100% tilfreds med tegningen af dit nye køkken, sætter vi gang i produktionen. Hos Tvis Køkkener fremstiller vi ét køkken ad gangen med omhu og omtanke. 

Vi har det bredeste standardprogram med et stilsikkert dansk design, og i vores snedkerafdeling kan vi lave særlige tilpasninger og udvikle specielle funktioner. Du får det præcis, som du vil have det.

VI LAVER ÉT KØKKEN AD GANGEN

3

INSPIRATION, RÅDGIVNING OG SERVICE I ØJENHØJDE

Vores køkkenkonsulenter har mange års erfaring fra branchen og kan rådgive om alle de muligheder der findes og inspirere med nye trends. Vi har butikker i hele landet. 

Den service, du får, er personlig og engageret, for din tilfredshed er det eneste, der tæller. Både opmåling, tilbud og tegning er uforpligtende, så du kan lære os at kende, før du beslutter dig.

VI HJÆLPER MED AT FINDE DIN LØSNING

4

TRYGT VALG FRA DANMARKS ÆLDSTE KØKKENFABRIK

Tvis Køkkener har produceret og leveret køkkener til glade kunder i mere end 65 år og er dermed Danmarks ældste køkkenfabrik. Vores rødder er solidt plantet i den jyske muld, og for vores kunder betyder det tryghed.

Du kan stole på, at vores kvalitet er gennemtestet, at vores rådgivning er baseret på årelang erfaring – og at vi holder det, vi lover og lidt til!

VI HAR LEVERET KVALITET SIDEN 1952

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER