Tvis Køkkener holder i test

Hos Tvis Køkkener tester vi vores overskabe, så vi ved de overholder den gældende standard EN 14749:2016. 

Sikkerhedskrav og prøvningsmetoder, hvor kravene er specificeret i EN 14749:2016 6.4.3 Overbelastning af enheden. Det betyder blandt andet, at et 80 centimeter bredt overskab belastes med 129 kg. i 7 døgn.

Vi oplever en øget mediebevågenhed omkring sikkerheden ved ophængning af overskabe, derfor har Tvis Køkkener indført yderligere oplysning til montører og kunder, der skal sikre korrekt montage. Vi kan med sikkerhed kan sige, at alle vores overskabe lever op til gældende sikkerhedskrav, når de er korrekt monteret.

Tvis Køkkener holder til i hele landet

Uanset hvilken forhandler I besøger, kan I være sikre på at møde en smittende begejstring for indretningen af husets vigtigste rum. Vores konsulenter ved hvad de taler om, og vejleder dig til en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Find din Tvis butik

Længste erfaring

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

Det hele på én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Miljøet i fokus

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.