Tvis Køkkener København City

Gyldenløvesgade 2

1369 København City

Åbningstider

Mandag - fredag:

14.00-18.00

Lørdag:

10.00-14.00

Tvis Køkkener København - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER KØBENHAVN CITY

Det er en fornøjelse at kunne byde velkommen til vores nye køkkenbutik i København. Vi er et lokalt køkkenfirma i København som kan tilbyde Tvis Køkkeners meget store og brede vifte af skabsmoduler, som jo netop gør at vi har mulighed for at indrette dit køkken på mange forskellige måder.

Hos Tvis Køkkener København leverer vi ALT vi selv producerer på én gang. Det vil sige skabe, bordplade, hvidevarer, skydedøre, så du ikke skal være hjemme af flere omgange ved levering.

Som Tvis køkkenkonsulent kan vi netop bruge god tid på dit projekt, fordi vi har Danmarks bedste og stærkeste køkkenfabrik i ryggen og vi derfor ikke behøver at anvende tid på fejlleverancer og restordre. Det vil glæde os at se dig i vores køkkenbutik i Gyldenløvesgade og lytte til dine ønsker!

Poul Wilcke

Poul Wilcke

30 års erfaring til Deres glæde

T: 2616 1166

pw@tvis-kbh.dk

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

M-LINE-MOMENTO

Oplev nyheden her