Entré og Bryggers fra Tvis Køkken

INDRETNING AF BRYGGERS OG ENTRÉ

Drømmer du om at få et nyt bryggers eller en ny entré? Lad vores indretningskonsulenter tegne et forslag til designet og rummets funktioner baseret på dine ønsker og krav.

Din entré er som regel det første, du møder i dit hjem. Så din indretning af entréen er med til at slå hjemmets stemning an. Du kan skabe sammenhæng i hjemmet ved fx at bruge samme låger til skabene i din entré som i køkken og bad.

Med vores konsulenters hjælp kan du sikre, at din bryggersindretning udnytter rummets muligheder. Uanset om du leder efter nyt entrémøbel, bryggersskabe eller andre løsninger til praktisk opbevaring, så kan vi hjælpe dig. Vi har et bredt sortiment af standardelementer med låger eller skydedøre, og kræver dit bryggers eller din entré en specialløsning, så kan vi også lave det.

 

 

 

SE OGSÅ NY GARDEROBE TIL DIT HJEM

Er du på udkig efter en ny garderobe til dit hjem, så tag os med på råd. Hos Tvis Køkken finder du inspiration til praktisk, funktionel og æstetisk tøjopbevaring, der hjælper dig med at organisere og opbevare tøj og tilbehør.

Vi producerer både indbyggede skabe med skydedøre og klassiske klædeskabe. Drømmer du om at få en åben garderobe – et såkaldt walk in closet – så kan vi også lave det. I vores sortiment finder du desuden et udvalg inden for garderobeindretning, som kan tilpasses dine behov.

Alle vores løsninger til din garderobe laves af gode materialer i høj, dansk kvalitet. Du har et væld af muligheder inden for materiale- og farvevalg, så du kan få en skræddersyet garderobe, der passer til netop dig og rummets udformning.

SE VORES GARDEROBELØSNINGER

 

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER