TVIS KØKKENER | KVALITET SIDEN 1952

Et køkken fra Tvis køkkener bliver lavet fra bunden på vores fabrik i Vestjylland – med den samme omhu, som vi har produceret køkkenløsninger til nordiske hjem siden 1952. Det er dansk kvalitet i gode materialer og i stilrent, dansk design.

FIND DIT NYE KØKKEN

Et Tvis køkken er en helhed af detaljer – præcis ligesom dit liv. Detaljer, der fremmer en helt særlig stemning i dit hjem, og detaljer, der gør dit liv enklere


Her kan du gå på opdagelse i vores køkkendesigns. Vælg mellem slidstærke laminatkøkkener, massive trækøkkener og malede køkkener i lige præcis dén farve, du drømmer om – og kombinér dem, så du får dit køkken.

Gråt Future køkken med hvid coretop bordplade

HVAD KOSTER ET NYT TVIS KØKKEN?

Dit køkken bliver skræddersyet til dig. Vi tegner dit køkken efter dine behov og dit hjems arkitektur. Derfor afhænger prisen på et nyt Tvis køkken af dine valg – valg af låge, skuffetype og bordplader har derfor stor indflydelse på prisen.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken hos din lokale Tvis-butik.

SE PRISEKSEMPLER
Indretningskonsulent tegner køkken

6 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN

Vi er med dig hele vejen. Fra dit første besøg i en Tvis-butik, hvor du samler inspiration til indretningen af dit nye køkken sammen med en af vores kompetente indretningskonsulenter, til monteringen af dit færdige køkken – og vi er kun et opkald væk, hvis du efterfølgende skulle få brug for os.

LÆS MERE OM DE 6 TRIN
Tvis køkken produceres på en køkkenfabrik i Tvis i Danmark

HVORFOR TVIS?

Det kan være svært at gennemskue forskellen på de forskellige køkkenmærker. Vi foreslår dig at besøge en Tvis-butik. Her kan en erfaren indretningskonsulent vise dig, hvorfor kvalitet er et ufravigeligt krav, og hvorfor et bredt udvalg giver mulighed for at skabe et personligt køkken, der er skræddersyet til dig.

Vil du læse mere, inden du besøger din lokale Tvis-butik, så får du her fire gode grunde til at vælge Tvis.

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE TVIS
Hvidt Future køkken med hvide hvidevarer

FINANSIÉR DIN KØKKENDRØM

Et nyt køkken i høj kvalitet, der holder til generationers brug, er en investering. Med finansiering hos Tvis Køkkener får du frihed og luft i budgettet til at opfylde dine køkkendrømme allerede i dag – helt uden udbetaling, renter og gebyrer.

LÆS OM FINANSIERING

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER