SKAL DU HAVE NYT KØKKEN?

Lad Tvis Køkken hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken til dig og dit hjem. Vi spørger altid til rammerne som det første. Hvornår er huset fra? Hvilken stil er det? Er der særlige detaljer, du elsker ved dit hjem? Det er udgangspunktet. Hvad enten du ønsker et hvidt køkken, et farvet køkken eller et trækøkken, så har vi noget, der matcher din stil – og som passer ind i dit hjem.

RESPEKT FOR DIT HJEM

Hos Tvis Køkken synes vi ikke, at det er køkkenet, der er det vigtigste. Det er hjemmet. Vi skal finde noget sammen, der læner sig ind i dit hjems sjæl, stil og historie. Køkkenet skal passe til rammerne og til det liv, du lever. Det skal være et langsigtet valg, der i design, kvalitet og funktion bliver en naturlig del af boligen mange år frem i tiden. Et sted, du føler dig hjemme. Sådan har vi tegnet og bygget køkkener i mange år – siden 1952 faktisk. Det er vores filosofi. Det er respekten for dit hjem, der sikrer, at du får et ­køkken, der gør dig glad hver evig eneste dag.

Gråt Future køkken med hvid coretop bordplade

HVAD KOSTER ET NYT TVIS KØKKEN?

Dit køkken bliver skræddersyet til dig. Vi tegner dit køkken efter dine behov og dit hjems arkitektur. Derfor afhænger prisen på et nyt Tvis køkken af dine valg – valg af låge, skuffetype og bordplader har derfor stor indflydelse på prisen.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på dit drømmekøkken hos din lokale Tvis-butik.

SE PRISEKSEMPLER
Indretningskonsulent tegner køkken

6 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN

Vi er med dig hele vejen. Fra dit første besøg i en Tvis-butik, hvor du samler inspiration til indretningen af dit nye køkken sammen med en af vores kompetente indretningskonsulenter, til monteringen af dit færdige køkken – og vi er kun et opkald væk, hvis du efterfølgende skulle få brug for os.

LÆS MERE OM DE 6 TRIN
Tvis køkken produceres på en køkkenfabrik i Tvis i Danmark

HVORFOR TVIS?

Det kan være svært at gennemskue forskellen på de forskellige køkkenmærker. Vi foreslår dig at besøge en Tvis-butik. Her kan en erfaren indretningskonsulent vise dig, hvorfor kvalitet er et ufravigeligt krav, og hvorfor et bredt udvalg giver mulighed for at skabe et personligt køkken, der er skræddersyet til dig.

Vil du læse mere, inden du besøger din lokale Tvis-butik, så får du her tre gode grunde til at vælge Tvis.

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE TVIS
Hvidt Future køkken med hvide hvidevarer

FINANSIÉR DIN KØKKENDRØM

Et nyt køkken i høj kvalitet, der holder til generationers brug, er en investering. Med finansiering hos Tvis Køkken får du frihed og luft i budgettet til at opfylde dine køkkendrømme allerede i dag – helt uden udbetaling, renter og gebyrer.

LÆS OM FINANSIERING

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER