VALG AF KØKKEN ELLER BADVASK
HVAD SKAL DU TÆNKE OVER

KØKKENVASKE

Køkkenvasken er en helt central del af et køkken. Det er her omkring en stor del af madlavningen og oprydningen foregår. Det er derfor vigtigt at vælge lige præcis den vask, der bedst opfylder de ønsker og krav, der er for at gøre det daglige arbejde i køkkenet så let som muligt. Tvis Køkken har et stort sortiment af vaske i forskellige materialer og former.

Af praktiske grunde underlimes rigtig mange vaske i dag i bordpladen.

BADVASKE

Tvis Køkken har et bredt sortiment af vaske til badeværelset. Du finder både enkelt vaske, samt vaske der er støbt sammen med bordpladen.

Vi har vaske til badeværelset i porcelæn, komposit, granit, Corian® og Coretop.

MATERIALEVALG

Stål har i mange år været det foretrukne materiale til fremstilling af vaske til køkkener. I de senere år er vaske fremstillet af en blanding af knust granit og akryl ”Kompositvaske” imidlertid blevet meget populære. Desuden kan du i en Coretop eller Corian® bordplader få en integreret vask i det samme materiale, det giver en flot helhed.

STÅLVASKE

Vaske i rustfri stål er de mest populære og fås i et utal af udformninger: med 1 eller 2 kummer, skyllevask, afløbsbakke, integreret turboafløb,  kurveventil og med praktisk bagpanel, som skåner bordpladen. Her monteres eks. vandhanen. Vedligeholdelsesmæssigt er vaske i rustfri stål en praktisk løsning, der i det daglige ikke kræver andet end en fugtig klud og lidt sæbevand.

En stålvask er det klassiske valg og passer godt til stort set alle bordpladematerialer.

KOMPOSIT

Komposit er et stærkt materiale, der er fremstillet af knust granit. Kompositvaske leveres i en lang række farvenuancer.

I det daglige vedligeholdes kompositvaske med almindeligt sæbevand og en blød klud eller børste.

CORETOP

Har du valgt en Coretop bordplade har du muligheden for at integrere en vask i samme materiale og farve, som bordpladen. Der findes en række vaske, som er støbt i Coretop. En integreret vask i Coretop er en utrolig flot løsning, som adskiller sig fra stort set alle andre vaskeløsninger, ved at bordplade og vask flyder sammen og danner en helhed.

En køkkenvask i Coretop bør altid have en stålbund. Så er bunden mere robust og tåler det daglige slid i vasken.

CORIAN®

Ved en bordplade i Corian® har du muligheden for at integrere en vask i samme materiale og farve, som i bordpladen. Der findes en række vaske, som er støbt i Corian®. Disse vaske kan integreres i bordpladen fuldstændig uden synlige samlinger og kanter. En integreret vask i Corian® er en utrolig flot løsning, som adskiller sig fra stort set alle andre vaskeløsninger, ved at bordplade og vask flyder sammen og danner en helhed.

De støbte vaske er særdeles anvendelige som køkkenvask især med stålbund, da de ikke suger, og fordi evt. ridser ikke kan ses, da produktet er gennemfarvet.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

 

VALG AF FORM

Enkeltkumme
En enkeltkumme-vask giver som oftest god plads i vasken, det giver dig plads til store køkkenredskaber såsom bradepanden og wokgryden. Meget velegnet til stilrene køkkener, da vasken findes i en række forskellige former, fra bløde og runde former til næsten ret-kantede modeller.

Dobbeltkumme
Ved en dobbelt-vask får du en stor fleksibilitet, da du kan arbejde med flere forskellige ting i vasken på én gang, eksempelvis at skylle grønsager i den ene kumme og vaske gryder af i den anden kumme.

VASK MED AFLØBSBAKKE

Vask med afløbsbakke kan leveres med 1 eller 2 kummer. Grunden til at vælge en vask med opvaskebakke er, at du derved skåner bordpladen i dit køkken og ikke behøver tænke så meget over at holde tingene nede i vasken. Hvis du har valgt en træbordplade til dit køkken, vil en vask med afløbsbakke være en god løsning.

ALT DET, DER GØR DET TIL
DIT KØKKEN

Se mere i vores Tilbehørskatalog