UDTRÆKSSYSTEMER
TIL KØKKENSKABE

Tvis Køkkener hjælper gerne med at finde det rigtige udtrækssystem til dit nye køkken

De fleste af os ønsker at optimere skabspladsen og skabe bedre overblik. Det er udtrækssystemer rigtig gode til.

Se mulighederne for udtræk til højskabe, underskabe og hjørneskabe.

Højskabe med udtræk

Har du et plads til et højskab, der ikke er dedikeret til indbygget ovn eller integreret køleskab, så kan du med fordel vælge et med højskabsudtræk. Et køkkenskab med udtræk giver nemlig virkelig meget plads og et unikt overblik. Du kan få udtræk med sidehængt låge eller med frontudtræk – dvs. fronten trækkes lige ud og skabets indhold nås fra siden.

Skab med udtræksbakker

Ønsker du et køkkenskab, der er mere lettilgængelig end traditionelle skabe med hylder, så skal du vælge et skab med udtræksbakker. I stedet for de klassiske hylder, hvor tingene kan stå og gemme sig bagerst i skabet, kan du få smarte bakker, der er lige til at trække ud som en skuffe. Når dine køkkenting står på en udtræksbakke, er det nemt at finde alt det, du skal bruge. Du får også nemmere adgang til at løfte ting ud af skabet, selvom de ikke står på forreste række. Du kan få skabe med udtræksbakker til både højskabe, hjørneskabe over bordpladehøjde og underskabe.

Underskabsudtræk

Udtræk til underskabe gør indholdet mere tilgængeligt, fordi øverste hylde pludselig kan nås oppefra. Brug for eksempel underskabsudtræk til krydderier og kolonialvarer, så de er lige ved hånden under madlavningen, eller brug dem til rengøringsmidlerne.

Hjørneskabsudtræk

Hjørneskabe findes i to typer: klassiske hjørneskabe med knæklåge og indstikskabe, som har én låge. Uanset om du ønsker den ene eller den anden type, findes der et udtræk til dit hjørneskab.

DET LIGNER ET
ALMINDELIGT HØJSKAB

SE LIGE INDENFOR

SE MERE OM DE FORSKELLIGE
TYPER AF SKUFFER VI TILBYDER

SE VORES UDVALG AF SKUFFER

 

ALT DET, DER GØR DET TIL
DIT KØKKEN

Se mere i vores Tilbehørskatalog