RESPEKT FOR DIT HJEM

Hos Tvis Køkken synes vi ikke, at det er køkkenet, der er det vigtigste. Det er hjemmet. Vi skal finde noget sammen, der læner sig ind i dit hjems sjæl, stil og historie. Køkkenet skal passe til rammerne og til det liv, du lever.
Det skal være et langsigtet valg, der i design, kvalitet og funktion bliver en naturlig del af boligen mange år frem i tiden. Et sted, du føler dig hjemme.

Sådan har vi tegnet og bygget køkkener i mange år – siden 1952 faktisk. 
Det er vores filosofi. Det er respekten for dit hjem, der sikrer, at du får et ­køkken, der gør dig glad hver evig eneste dag.

12 LÅGEDESIGNS
DER KAN KOMBINERES

Se lågeoversigten

10 FORSKELLIGE BORDPLADEMATERIALER

Se bordplader

26 TYPER GREB

Se greb

16 STANDARDFARVER
OG MERE END 2400 SPECIALFARVER

Se farverne
Speciallavet køkken i Plain serien

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

I snedkerafdelingen på vores fabrik i den vestjyske by Tvis kan der laves de specialløsninger, som du måtte ønske i dit Tvis køkken. Med faguddannede snedkere kan næsten alt lade sig gøre.

Bor du i et gammelt hus med hyggelige kroge og skrå vægge, kan vi tilpasse dit køkken, så det passer præcis til din boligs indretning.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

 

Madam blå køkken i Frame Serien

SÆT FARVE PÅ TILVÆRELSEN

Farver forvandler og gør dit køkken til dit eget. Hos Tvis Køkken kan du vælge imellem 16 standardfarver og 2400 specialfarver. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige nuance til at skabe dit personlige køkken.

Hvid og sort køkken i Future serien

KOMBINÉR
MATERIALER OG DESIGNS

Hos Tvis Køkken kan du vælge mellem 12 lågedesigns – og du kan kombinere dem på kryds og tværs. På den måde kan du skabe dit eget udtryk. Og de 12 lågedesigns kan du sætte sammen med 10 forskellige bordpladematerialer, så det er kun fantasien, der sætter grænser for dit køkkens udtryk.

Mix f.eks. malede låger med træfronter og skab dynamik i dit køkken. Ved at kombinere forskellige overfladeteksturer kan du skabe liv i dit køkken og gøre hver dag til en sanseoplevelse.

Du kan også mixe mellem åbne og lukkede fronter i dit køkken.