STILSIKKERT DESIGN TIL NORDISKE HJEM

Hos Tvis Køkkener elsker vi dansk design. Det er design, der er kendetegnet ved at have brugeren i centrum og samtidig insistere på høj kvalitet.

Vælger du et af vores køkkener, gør du et stilsikkert valg. Vi har flere klassikere i sortimentet, men også nyheder, der udfordrer måden at tænke køkken på.

Vores designudvikling er inspireret af vores omverden og af trends inden for indretning både fra Danmark og Norden i øvrigt. Der arbejdes i gedigne materialer og ud fra moderne teknikker.

Vores køkkendesigns har flotte linjer, former og farver, der indbyder til både hverdag med fuld fart på madpakkeproduktionen ved køkkenbordet og slow cooking med tændte stearinlys i weekenden.

Du kan gøre dit Tvis køkken personligt ved at vælge spændende farver, kombinere materialer og indrette med smarte funktioner afhængigt af dine behov.

Kombinerede lågedesigns

12 LÅGEDESIGNS
DER KAN KOMBINERES

Se lågeoversigten
Bordplademateriale

10 FORSKELLIGE BORDPLADEMATERIALER

Se bordplader
Skuffegreb

26 TYPER GREB

Se greb
Stormgrå køkken

16 STANDARDFARVER
OG MERE END 2400 SPECIALFARVER

Se farverne
Speciallavet køkken i Plain serien

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

I snedkerafdelingen på vores fabrik i den vestjyske by Tvis kan der laves de specialløsninger, som du måtte ønske i dit Tvis køkken. Med faguddannede snedkere kan næsten alt lade sig gøre.

Bor du i et gammelt hus med hyggelige kroge og skrå vægge, kan vi tilpasse dit køkken, så det passer præcis til din boligs indretning.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

 

Madam blå køkken i Frame Serien

SÆT FARVE PÅ TILVÆRELSEN

Farver forvandler og gør dit køkken til dit eget. Hos Tvis Køkkener kan du vælge imellem 16 standardfarver og 2400 specialfarver. Det giver dig mulighed for at finde den helt rigtige nuance til at skabe dit personlige køkken.

Hvid og sort køkken i Future serien

KOMBINÉR
MATERIALER OG DESIGNS

Hos Tvis Køkkener kan du vælge mellem 12 lågedesigns – og du kan kombinere dem på kryds og tværs. På den måde kan du skabe dit eget udtryk. Og de 12 lågedesigns kan du sætte sammen med 10 forskellige bordpladematerialer, så det er kun fantasien, der sætter grænser for dit køkkens udtryk.

Mix f.eks. malede låger med træfronter og skab dynamik i dit køkken. Ved at kombinere forskellige overfladeteksturer kan du skabe liv i dit køkken og gøre hver dag til en sanseoplevelse.

Du kan også mixe mellem åbne og lukkede fronter i dit køkken.