FORNY DIT SOMMERHUSKØKKEN

 

Den danske sommer byder på solrige dage med is på terrassen, en dukkert i havet og duften af grill såvel som dage med regn og blæst, hvor vi trækker os tilbage i sommerhuset og hygger med et brætspil med familien eller nyder et køligt glas rosévin med vennerne.

Køkkenalrummet er – sammen med terrassen – et naturligt samlingspunkt, når vi valfarter til sommerhuset. Trænger dit sommerhuskøkken til en renovering? Få inspiration til dit nye sommerhuskøkken herunder.

 

Hvidt og grønt Frame køkken med vitrineskabe og greb i messing.

SKAB SOMMERHUSHYGGE
I KØKKENET

Derhjemme skal dit køkken sandsynligvis være klassisk og stilrent, men når køkkenet i sommerhuset skal indrettes, går mange efter en mere nostalgisk og hyggelig stil.

Frame er en klassisk køkkenlåge, der kan skabe det nostalgiske og hyggelige udtryk i dit køkken. Med Frame kan du få præcist det udtryk, du søger, alt efter hvilken farve og hvilket greb, du vælger.

Vitrineskabe er også en oplagt mulighed for at give dit køkken personlighed.

Tag en snak med en indretningskonsulent i en af vores landsdækkende Tvis Køkken-butikker og hør mere om mulighederne for dit sommerhus.

Book møde
Køkken i egetræ. Ægte finér og massive trælameller. Køkkenserie: M-line og Nordic.

SMÆK PÅ FARVERNE

Mange er mere tilbøjelige til at vælge et farverigt køkken i sommerhuset – farver, som man måske ikke tør kaste sig ud i derhjemme. Generelt er vi mere modige og afslappede, når vi vælger farver og materialer til køkkenet i sommerhuset. Hos Tvis Køkken kan du vælge mellem 17 standardfarver og 2400 specialfarver – i mat eller supermat finish.

Køkken i egetræ. Ægte finér og massive trælameller. Køkkenserie: M-line og Nordic.
Badeværelse i egetræ. Massive trælameller og badekar. Badserie: M-line

BADEVÆRELSE I SOMMERHUSET

Bruger du dit sommerhus til at koble af fra hverdagens stress og jag, så er det oplagt at give sommerhusets badeværelse en forvandling. 

På badeværelset kan du skabe plads til wellness, spa og afslapning. 

 

Find inspiration

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK