FOREST

FINGERTAPPEDE SKUFFER AF EGETRÆ BRINGER NATUREN INDENFOR

I disse køkkenskuffer kommer det klassiske snedkerhåndværk til sin ret med fingertappede samlinger – en smuk detalje, der fremhæver træets struktur.

Skuffeløsningen oser af kvalitet og godt håndværk, og det naturlige massive egetræ bringer en varm glød ind i dit køkken.

Du kan vælge egetræsskuffer til en større eller mindre del af dit køkken, og selv et par skuffer med de fingertappede samlinger kan bryde med et køkkendesign med malede fronter eller farvede laminater.

FINGERTAPPEDE SAMLINGER

Med synlige fingertappede samlinger viser dine køkkenskuffer sig altid fra den bedste side.

SMART PUSH-FUNKTION

En grebsfri løsning skaber rene flader og en rent udtryk med fokus på træet. Træskuffen åbner med et let tryk på fronten, og lukkes elegant med soft-close.

EN VARM GLØD

Det naturlige egetræ har en varm glød, der spreder hygge og stemning i dit køkken.

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER