Vision fra Tvis Køkkener

PRISVENLIGT, SLIDSTÆRKT OG SUPERFLOT

Drømmer du om et nyt køkken i robust kvalitet til en rigtig god pris? Så skal du vælge et køkken fra vores Vision-køkkenserie.

Det viste køkken fås for kun 46.512 kr., inkl. elementer, bordplade, vask og armatur. Prisen er ekskl. hvidevarer. Du kan finansiere det for under 1000 kr./md i 48 måneder med 0 kr. i rente og gebyr.

Vision består af en laminatlåge, der er udviklet med fokus på pris og styrke. Og så kan det nemt personliggøres, så det passer til netop dit hjem.

VÆLG MELLEM 6 FLOTTE FARVER:

 

Vision dust Vision hvid Vision lava
Vision mist Vision oliven Vision terra

 

ET HJEM MED VISIONER PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG

Thomas har på toppen af Frederiksberg indrettet sig med et lækkert, lyst Vision køkken og bad i et gennemrenoveret loftsrum med spændende pladsudfordringer. Fra Thomas Andersens nyistandsatte lejlighed er der en blændende udsigt. Både ud over Frederiksbergs smukke hustage men også til et strømlinet, hvidt, ”svævende” køkken, som er skræddersyet til den unikke lejlighed med fritlagte bjælker, skråvægge og andre fine detaljer.

SE MERE

VISION KAN NEMT KOMBINERES MED VORES ANDRE KØKKENSERIER

Vil du se flere gode forslag til, hvordan Vision-serien kan fuldende dine køkkendrømme? Klik dig videre her og bliv inspireret.

SE FLERE BILLEDER

VISION-KØKKENSERIEN ER OGSÅ ET GODT VALG TIL ERHVERV

SE HVORDAN VISION BLIVER FREMSTILLET

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER