Vision fra Tvis Køkkener

PRISVENLIGT, SLIDSTÆRKT OG SUPERFLOT

Drømmer du om et nyt køkken i robust kvalitet til en rigtig god pris? Så skal du vælge et køkken fra vores Vision-køkkenserie.

Det viste køkken fås for kun 46.512 kr., inkl. elementer, bordplade, vask og armatur. Prisen er ekskl. hvidevarer. Du kan finansiere det for under 1000 kr./md i 48 måneder med 0 kr. i rente og gebyr.

Vision består af en laminatlåge, der er udviklet med fokus på pris og styrke. Og så kan det nemt personliggøres, så det passer til netop dit hjem.

VÆLG MELLEM 6 FLOTTE FARVER:

 

Vision dust Vision hvid Vision lava
Vision mist Vision oliven Vision terra

 

ET HJEM MED VISIONER PÅ TOPPEN AF FREDERIKSBERG

Thomas har på toppen af Frederiksberg indrettet sig med et lækkert, lyst Vision køkken og bad i et gennemrenoveret loftsrum med spændende pladsudfordringer. Fra Thomas Andersens nyistandsatte lejlighed er der en blændende udsigt. Både ud over Frederiksbergs smukke hustage men også til et strømlinet, hvidt, ”svævende” køkken, som er skræddersyet til den unikke lejlighed med fritlagte bjælker, skråvægge og andre fine detaljer.

SE MERE

VISION KAN NEMT KOMBINERES MED VORES ANDRE KØKKENSERIER

Vil du se flere gode forslag til, hvordan Vision-serien kan fuldende dine køkkendrømme? Klik dig videre her og bliv inspireret.

SE FLERE BILLEDER

VISION-KØKKENSERIEN ER OGSÅ ET GODT VALG TIL ERHVERV

SE HVORDAN VISION BLIVER FREMSTILLET

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER