FÅ MONTERET DIT NYE TVIS KØKKEN UDEN BEREGNING

Drømmer du om nyt køkken? Så er det nu, du skal slå til. Når du køber dit nye køkken hos os senest d. 29/2 2024, får du monteret køkkenet for 0,- kr.*. Der er gode penge at spare, så du kan bruge pengene på noget andet end håndværkerregninger.

*Gælder ved bestilling senest d. 29/2 2024 og levering senest uge 24. Gælder kun ved køb af køkken for min. 50.000 kr. (elementer og bordplader). Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Hør mere i butikken.

HVORFOR BENYTTE EN 
TVIS-CERTIFICERET MONTØR?

FORLÆNGET REKLAMATIONSRET

Vælger du at bruge en Tvis-certificeret montør, får du opsat dit køkken af en specialist, som er uddannet i at opsætte netop vores produkter. Det er din sikkerhed for, at køkkenet bliver opsat korrekt og fungerer, som det skal. Derudover bliver reklamationsretten på dit køkken forlænget til 5 år, når du får det monteret af en Tvis-certificeret montør.

MONTERING AF KØBTE HVIDEVARER HOS TVIS KØKKEN

Det er væsentligt at bemærke, at Tvis køkken-montøren kun må montere hvidevarer, hvis elinstallationerne er klargjort til dette. Montøren må ikke udføre el-arbejde. Montøren monterer kun hvidevarer, der er købt sammen med det nye køkken.