BORDPLADER
TIL DIT KØKKEN OG BADEVÆRELSE

BORDPLADER I DANSK KVALITET

På vores køkkenfabrik i Tvis er det snedkere, industrilakerere, montører og andre dygtige fagfolk, som skaber dit køkken. Bordpladerne produceres en ad gangen og efter dine mål og ønsker.

Se her hvordan vi fremstiller bordplader i laminat.

IBEN VALGTE EN TRÆBORDPLADE

Hør Iben fortælle om sine overvejelser om valget af en træbordplade til sit nye køkken i patriciervillaen fra 1907.

Se billeder af Ibens køkken her.

VÆLG BORDPLADEN, DER
PASSER TIL DIT BEHOV

Din nye bordplade skal leve op til dine behov og din dagligdag i køkkenet. Her får du en miniguide til at vælge den rette bordplade, der opfylder dit behov.

HUSK: Du kan altid få gode råd og kompetent vejledning hos indretningskonsulenterne i din nærmeste Tvis-butik til valget af din nye bordplade.

Grøn marmor bordplade i køkken med sort håndvask og messing armatur

Behov: Et madværksted

En granitbordplade er et oplagt valg til et madværksted. Med dansk granit er du garanteret en varmefast overflade, hvor du uden problemer kan stille en varm gryde eller bradepande direkte fra ovnen. Granit er også modstandsdygtig over for syre som for eksempel eddike og sprit.

Coretop er også et godt valg til et køkken, hvor der laves meget mad. En Coretop bordplade består af akryl og bauxit, som giver pladen en høj holdbarhed. Den tåler almindelige husholdningsprodukter, og farve fra for eksempel rødvin, kaffe, rødbeder og hindbær kan fjernes selv efter 24 timer på bordpladen.

En bordplade i stål er nærmest uopslidelig og den mest hygiejniske type bordplade. Derfor er en stålbordplade ofte det foretrukne valg i professionelle industrikøkkener.

Sandfarvet køkken med hvide knopgreb og en bordplade i massivt træ

Behov: Fokus på æstetikken

Åretegningernes farvespil og nuancer i en massivtræsbordplade giver dit køkken liv. Det naturlige materiale skaber en varm kontrast til det stilrene og minimalistiske look eller understreger hyggen i det romantiske køkken. Vælg mellem bøg, eg, ask, valnød, mahogni, teak og bambus.

Du kan også vælge en laminatbordplade. Laminat er nemlig ikke begrænset i sit udtryk, da det er trykt dekorpapir, der giver laminat sit udseende. Derfor kan du for eksempel få en laminatbordplade i marmorlook eller med træstruktur. Laminatbordplader fås også i mange tykkelser, der giver dit køkken et individuelt udtryk – fra det lette, svævende udtryk med en 12 mm tynd bordplade til det dominerende, kraftige udtryk med en 60 mm tyk bordplade.

En stenbordplade i granit har en lang levetid og forbliver som ny i mange år – et smukt og naturligt valg til dit køkken.

Coretop har en silkeblød og ensartet overflade, som er et oplagt valg til det stilrene og minimalistiske hjem. Vælg for eksempel en sortnistret bordplade, som vil stå i skarp kontrast til hvide, grebsfrie køkkenelementer, eller en ensfarvet, hvid bordplade, der understreger enkeltheden.

Corian er oplagt til store bordplader, fordi samlingerne er usynlige. Med Corian kan du få en smuk, mat overflade uden synlige fuger i samlingerne.

Hvid laminatbordplade i køkken med massive trælameller

Behov: Vedligeholdelsesfrit

Drømmer du om et vedligeholdelsesfrit køkken, så er en laminatbordplade et godt valg. Laminat er nemlig ét af de mest praktiske materialer til bordplader – og det er næsten vedligeholdelsesfrit. En laminatbordplade kræver ingen speciel vedligeholdelse udover almindelig rengøring.

Coretop er et materiale, som ikke nødvendigvis kræver vedligeholdelse, selvom der opstår små ridser i overfladen, da dette giver pladen et patineret udtryk, men ved en polering kan pladen fremstå som ny igen.

INSPIRATION FRA TVIS-KUNDER

Bordpladen udgør en stor flade i dit køkken eller badeværelse. Derfor har valget af bordplade også stor indflydelse på rummets stil og udtryk.

Find inspiration til valget af din nye bordplade i vores kunders køkkener, badeværelser samt entréer og bryggerser. Se for eksempel disse tre inspirerende kundecases:

Hvid bordplade med sort håndvask og messing armatur

SE MERE OM DE FORSKELLIGE
TYPER AF SKUFFER VI TILBYDER

SE VORES UDVALG AF SKUFFER