TVIS KØKKEN
ERHVERV

 

Leder du efter en professionel leverandør af inventar til dit næste projekt? Hos Tvis Køkken har vi mange års erfaring med at samarbejde med forskellige aktører på erhvervsmarkedet. Vi leverer køkkener, badeværelser og garderober til boligforeninger, institutioner, skoler, boligbyggerier og mange flere. Som bygherre og rådgiver på et projekt kan du forvente kompetent rådgivning med fokus på pris, kvalitet og god proces, ligesom dine slutkunder kan besøge Tvis-butikkerne i hele landet og modtage rådgivning af vores erfarne konsulenter.

Vælger du Tvis Køkken som leverandør af inventar til dit projekt, vælger du en fabrik med styr på kvaliteten, styr på miljøet og styr på logistikken.
Du møder en stærk kæde i tæt samarbejde med byggeriets mange aktører.

SE UDVALGTE CASES HER

Hvidt institutionskøkken med laminatbordplade og to ovne

ET STÆRKT SORTIMENT

 

Vi tilbyder et bredt sortiment til konkurrencedygtige priser. Vores løsninger er lige velegnede til køkken, bad og garderobe. Vores program af fronter spænder både prismæssigt og materialemæssigt bredt. Derudover har vi et bredt sortiment, hvor de fleste skabe fås fra 30, 40 cm m.v. op til 120 cm. Herudover kan de fleste skabe leveres både som skuffer og lågeløsning. Vi har et specialtilpasset sortiment til erhverv.

Se vores lågesortiment
Hvidt Tvis køkken  en hvid Vision laminatlåge

VISION

 

Laminatlågen Vision er udviklet med henblik på kravene: pris og styrke. Vision er ligesom vores laminatbordplader PUR-­limet og dermed modstandsdygtig overfor fugt og varme. Vision er Tvis Køkkens absolut stærkeste låge og fremstillet med højtrykslaminat på alle sider og kanter. Den er specielt egnet til boligselskaber og projekter, hvor optimeringen af holdbarhed og slidstyrke i forhold til prisen er af yderste vigtighed.
Lågetykkelsen er 19 mm, hvilket giver et gedigent indtryk af kvalitet. Vision fås i 5 anvendelige farver.

Se mere om Vision lågen
Tvis køkkener leverer på én gang

ÉN SAMLET LEVERING

 

Ved Tvis Køkken kan du få alt leveret på én gang, både elementer, hvidevarer, bordplader og eventuelle løsdele, der er bestilt. 
Det hele leveres samlet af en transportør, der er tæt knyttet til fabrikken. Skulle der være opstået en transportskade, så reklamerer fragtmanden direkte på fabrikken. 

Ekspreslevering
Indenfor et begrænset sortiment tilbyder vi Ekspreslevering, så f.eks. boligforeninger kan få leveringer inden for ca. 10 arbejdsdage. 

Samlede elementer fra Tvis Køkkener


SAMLEDE ELEMENTER

For at lette montagen leveres alt til køkken, bad og garderobe samlet fra fabrikken. Kun udvalgte elementer leveres usamlet pga. deres vægt, og det vil stille for store krav til adgangsforholdene. 
Løsningerne er forsvarligt emballeret, her­under specialemballage af bordplader med isat vask. 

Tvis Køkken leverer ikke kun til døren


IKKE KUN TIL DØREN

For at lette arbejdet for montøren og sikre rigtig opbevaring bærer fragtmanden leverancen fra Tvis Køkken ikke kun til døren, men helt ind i det rum, der er specificeret på ordren. Hvis det ønskes, kan køkken, bad og garderobe leveres i hvert sit rum på samme adresse. Levering indenfor er også muligt i etagehuse.

Tvis samarbejder med en række hvidevare leverandører


KENDTE HVIDEVARER

Hvidevarerne er typisk en integreret del af et nyt køkken eller bad/bryggersmiljø. Tvis Køkken kan derfor også levere hvidevarer fra kendte mærker. 
Ved at samle indkøbet hos Tvis Køkken sikres du konkurrencedygtige priser, alle mål passer, og det kommer i én levering. Det letter processen og giver en sikkerhed for at holde tidsplanen.  

Tvis Køkkener har certificerede montører

CERTIFICEREDE MONTØRER

 

Gennem butikken kan det tilvælges af få en certificeret montør til at stå for montagen. Når montagen foretages af en certificeret montør, får du forlænget reklama­tionsretten til 5 år. Du kan også melde egne montører på kurset på fabrikken, så de opnår certificeringen. 

Tvis Køkken og byggestyring

BYGGESTYRING

 

Konsulenterne ved Tvis Køkken står for udarbejdelsen af samtlige relevante arbejdstegninger. Vi tager os af opmåling, kontrolmåling og distribution af korrigerede tegninger til alle implicerede håndværkere. Vi forestår koordineringen mellem entreprenør/bygmester og håndværkere. Endeligt deltager vi – efter aftale – i afleveringsforretningen til slutkunden, hvor vi sammen med køber gennemgår og kontrollerer, at alt er som aftalt.

Læs mere om byggestyring

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK