ET TVIS KØKKEN ER LAVET AF BJARNE,
GITTE, HENRIK, RICHARD, OLE
- OG ANDRE DYGTIGE KØKKENFAGFOLK

Om Tvis køkkener

Vi laver selv alt til dit køkken

På vores køkkenfabrik i Tvis er det snedkere, industrilakerere, montører og andre dygtige fagfolk, som skaber dit køkken. Her arbejder de side om side med de højteknologiske maskiner, som klarer nogle processer bedre og mere effektivt end menneskehænder.

Vi ved, at erfaring og faglighed gør en stor forskel for både detaljer og kvalitet i dit køkken. For eksempel kræver perfekt finish og grundig kvalitetskontrol en øvet hånd og et trænet øje. Til gengæld ved vi også, at du får det bedste produkt og mest værdi for pengene, når vi udnytter mulighederne i den moderne teknologi.

Ud fra det princip vælger vi hver gang den mest erfarne og kompetente medarbejder - eller den bedst egnede og mest effektive maskine til jobbet. Det gør, at vi kan lave et ekstraordinært godt køkken til en gennemsnitlig pris.

Ti facts, som gør

Tvis Køkkener til et

ekstraordinært køkken

Læs de ti facts her

Håndsorteret køkkener

Fin, finere, finér

Der skal et mere end almindeligt skarpt øje til at udvælge finéren til et Tvis køkken. Udvælgelse og pålægning af finér er nemlig et håndværk i sig selv – og et helt centralt element i at skabe et smukt og holdbart Tvis køkken.

Vi håndterer finéren i en særlig hal, som meget passende bærer navnet ”den sorte diamant”. Et team af højt specialiserede medarbejdere håndsorterer og udvælger kritisk finéren til hvert enkelt køkken. Herefter klippes finéren, der enten er eg, valnød eller ask, hvorefter den samles.

Farver, struktur og åretegninger skal passe nøje sammen, så der skabes perfekt sammenhæng, og det kræver både erfaring og håndelag. Undervejs i processen passerer finéren gennem hele 138 par hænder, der lokker de smukkeste sider frem i materialet. Resultatet er et specialkøkken med håndværkspræg og træets naturlige skønhed.

 

Historien bag

Vores historie har naturligvis
stor betydning for produktet

se flere film af vores produktion

Kvalitet

Vores låger holder
til årtiers hårdt slid

På Tvis Køkkeners fabrik gennemgår enhver låge en hel række nøje tilrettelagte processer for skabe en stærk, smuk og holdbar overflade på lågen.

Inden en låge lakeres, kontrolleres den manuelt og pudses, så overfladen er fuldstændig glat. Det gøres bedst i hænderne på en erfaren Tvis medarbejder. Lågerne lakeres både med håndkraft og i store højteknologiske lakanlæg. Når den færdige låge forlader fabrikken, har den fået op til 6 gange lak. Det giver selvsagt en ekstrem stærk overflade. 

 

Så selvom køkkener sjældent ligefrem går i arv, kan du forvente, at lakken på dit Tvis køkken holder. Erfarne medarbejdere kvalitetskontrollerer afslutningsvis de færdige låger for fejl og uregelmæssigheder. Så kan vi med god samvittighed sende dem videre til dig med løftet om, at de holder. 

Hvem er vi...

Tvis Køkkener
en del af TCM GROUP

TCM GROUP er en af Danmarks førende producenter af køkken, bad, bryggers og garderobeløsninger.

Koncernen producerer og markedsfører køkkener til kvalitetssegmentet gennem to lands dækkende kæder, heraf Tvis Køkkener, som har over 40 forhandlere i ind og udland og har oplevet kraftig vækst de sidste år.

Tvis Køkkener er dansk design og dansk produceret.

Tvis Køkkener holder til i hele landet

Uanset hvilken forhandler I besøger, kan I være sikre på at møde en smittende begejstring for indretningen af husets vigtigste rum. Vores konsulenter ved hvad de taler om, og vejleder dig til en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Find din Tvis butik

Længste erfaring

Tvis Køkkener har en historie, som går længere tilbage end nogen anden dansk køkkenproducent. Derfor har vi håndfaste beviser for, at et Tvis køkken rent faktisk holder. 

Det hele på én gang

Når du bestiller et køkken hos Tvis Køkkener, producerer vi det i én ombæring fra bordplader til skuffeindsatser og kører hele køkkenet – inklusiv evt. hårde hvidevarer – til din adresse.

Miljøet i fokus

En stribe certificeringer og miljømærkninger vidner om, at vi tænker på miljøet. Det gælder både naturen, arbejdsmiljøet – og endelig indeklimaet i dit hjem.