OM TVIS KØKKENER

VI LAVER SELV ALT TIL DIT KØKKEN

På vores køkkenfabrik i Tvis er det snedkere, industrilakerere, montører og andre dygtige fagfolk, som skaber dit køkken. Her arbejder de side om side med de højteknologiske maskiner, som klarer nogle processer bedre og mere effektivt end menneskehænder.

Vi ved, at erfaring og faglighed gør en stor forskel for både detaljer og kvalitet i dit køkken. For eksempel kræver perfekt finish og grundig kvalitetskontrol en øvet hånd og et trænet øje. Til gengæld ved vi også, at du får det bedste produkt og mest værdi for pengene, når vi udnytter mulighederne i den moderne teknologi.

Ud fra det princip vælger vi hver gang den mest erfarne og kompetente medarbejder - eller den bedst egnede og mest effektive maskine til jobbet. Det gør, at vi kan lave et ekstraordinært godt køkken til en gennemsnitlig pris.

SE FILM FRA
TVIS KØKKENER

Se film her

STILSIKKERT DESIGN

LÆS MERE HER

6 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN

Når du skal vælge nyt køkken, vil vi have, at du skal være tryg! Tryg, fordi du kan stole på kvaliteten. Tryg, fordi dit køkken er produceret præcist, som du vil have det. Tryg, fordi du har en erfaren rådgiver ved din side.

Vi er klar til at lede jer på vej gennem de seks trin, vi ofte ser ved et køkkenkøb.

LÆS MERE HER

KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE!

 
Se mere om projektstyring

TVIS KØKKENER

4 GODE GRUNDE