HVIDEVARER TIL DIT TVIS KØKKEN
– FULDENDER DIN OPLEVELSE

De små detaljer kan gøre en stor forskel i dit nye køkken.
Hvidevarerne er en stor del af det samlede indtryk, når dit nye køkken står færdigt, både når vi taler funktion og design. Når du vælger at købe dine hvidevarer hos Tvis Køkken får du en gennemført og komplet køkkenoplevelse.

KØKKENBUTIKKENS FORDELE

HVORFOR ER DET BEDRE
END AT KØBE HVIDEVARER SELV?

Først og fremmest får du den professionelle rådgivning, som sikrer at hvidevarerne passer perfekt til netop dit køkken og dit behov. Og så kan du vælge mellem meget mere. - Din Tvis-forhandler har adgang til et bredt sortiment, der rækker ud over det, du kan købe i de almindelige hvidevarebutikker.

Du skal ikke selv huske på forskellige mål og slæbe dine hvidevarer hjem: Hele dit køkken, inklusiv dine hvidevarer, bliver i udgangspunktet leveret med den samme lastbil, så alt er klar til montering på én gang.

Lad din køkkenforhandler stå for monteringen i dit hjem, så du er sikker på, at alle hvidevarer er monteret korrekt. Det bliver du glad for.

Se et udvalg af ovne, køleskabe, vinkøleskabe, emhætter, opvaskemaskiner og kogeplader her på siden. Besøg din lokale Tvis-butik for at høre mere om vores udvalg af hvidevarer.

ENERGIMÆRKNING:
SPAR PENGE OG SKÅN MILJØET

Hårde hvidevarer er et centralt element og vigtigt værktøj i dit køkken. Samtidig bidrager de også til din elregning. Du kan spare penge ved at kende energimærkningen. Energimærket på f.eks. en opvaskemaskine eller et køleskab er din hjælp til at vælge de mest energieffektive hvidevarer til dit køkken. Det er godt for din økonomi og miljøet.
 

NY ENERGIMÆRKNING 2021

Fra 1. marts 2021 kan du opleve et nyt energimærke på visse typer af hårde hvidevarer. Den nye energimærkning er indført for at gøre mærkningen lettere at forstå og gøre det nemmere for forbrugere at træffe et bedre købsvalg.

Med den nye energimærkning rangerer opvaskemaskiner og andre hvidevarer på en skala fra A til G uden plusser, som det gamle energimærke indeholdte. Det vil sige, at A nu er det højeste energimærke i Danmark. Denne skala er ens for alle produkter. Det nye energimærke indeholder også en QR-kode, hvor du kan få flere informationer om produktet.

Det nye energimærke gælder indtil videre:
• opvaskemaskine
• vaskemaskine
• vaske-/tørremaskine
• køleskabe (inklusive vinskabe)

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK