HVAD KOSTER ET NYT KØKKEN FRA TVIS?

Se køkkenpriser på udvalgte modeller og få en fornemmelse af, hvad et Tvis køkken koster.

Tvis Køkken leverer køkkener i god kvalitet, men der er alligevel stor prisforskel på produkterne. Dine ønsker til låge, bordplade, hvidevarer og skuffer har betydning for, hvor meget du skal afsætte for at få det køkken, du drømmer om. Vi fortæller dig gerne, hvordan de mange valg påvirker prisen på et nyt køkken og vi giver herunder eksempler, så du har noget konkret at forholde dig til.

Vi anbefaler dig altid, at du kontakter din lokale Tvis Køkken butik, hvis du vil have prisen på et nyt køkken til netop dit hjem. Her kan vi tegne den løsning, du gerne vil have, og vi kan hjælpe dig med at holde dit køkkenbudget.

SE PRISEKSEMPLER OG FORSTÅ PRISEN

Herunder kan du se prisen på den samme opbygning af et køkken vist i tre forskellige køkkenserier. De tre køkkenserier er udvalgt med henblik på at give dig indblik i de forskellige prisklasser, vi tilbyder. Prisen er vejledende, da den konkrete pris på dit nye køkken altid vil tage udgangspunkt i dine til- og fravalg, som du kan læse mere om her på siden.

DINE VALG AFGØR PRISEN PÅ DIT KØKKEN

Det er måske en kliché at sige, at du selv vælger, hvor meget dit nye køkken skal koste – men der er noget om snakken. Vi kan lave rigtig gode køkkener til gennemsnitlige priser, men vi kan også levere eksklusive materialer, luksus og specialløsninger. Det afhænger fuldstændig af dine ønsker til dit nye køkken.

Hvis du vil vide lidt mere om, hvilke valg, du skal træffe for at gøre din køkkendrøm til virkelighed, kan du med fordel læse med lidt endnu. Herunder får du indblik i, hvilke valg, der for alvor kan rykke ved slutprisen.

Låger

En væsentlig del af prisforskellen i et køkken udgøres alene af den valgte køkkenserie. Låger findes i flere materialer og forarbejdninger. Nogle af vores modeller findes både som almindelige låger og med forskellige typer af gribespor, som typisk gør køkkenet dyrere. Til gengæld sparer du så prisen på de løse greb.

SE VORES UDVALG AF LÅGER

Farver

Når du vælger en malet låge eller en låge med laminat, skal du forholde dig til farven på dit nye køkken. Skal det være klassisk hvidt eller mere farverigt? Med en malet låge kan du vælge 16 standardfarver udover hvid, hvor de 16 standardfarver alle fås mod et pristillæg. Finder du ikke din favorit blandt dem, kan du vælge mellem yderligere 2400 specialfarver, også mod et pristillæg. Vores Momento-laminater koster det samme uanset farvevalg, mens du skal betale et pristillæg for en af vores 5 farvede Vision-laminater, der ikke er hvid.

SE ALLE FARVER

Bordplade

Prisen på din bordplade afhænger af størrelse og materiale. Inkluderet i det modelkøkken, vi har beregnet vores priseksempler på, er en laminatbordplade, der er lavet på mål hos vores fabrik i Tvis. For at give dig en fornemmelse af prisforskellen, ser du her størrelsen på det tillæg, du skal betale for at opgradere modelkøkkenets bordplade til ét af følgende materialer:

Massiv eg + 11.805 kr.
Komposit Bianco Hvid + 12.195 kr.
Coretop Hvid + 21.070 kr.
Corian Glacier Hvid + 21.595 kr.
Keramik Nero mat + 21.900 kr.

 

 

 

 

Læs mere om bordplader

Skuffer eller skabe

Du har mange muligheder for at indrette køkkenet med præcis de skuffer, skabe og udtrækssystemer, som du har brug for. Prisen på et skuffeskab er højere end prisen på et almindeligt hyldeskab. Vi anbefaler oftest skuffer eller skabe med udtræk, fordi de giver et bedre overblik og et godt arbejdsflow i køkkenet. Du kan med fordel kombinere de forskellige løsninger, som det giver bedst mening i indretningen af netop dit køkken.

LÆS MERE OM SKUFFER HER

Hvidevarer

Prisen på vores modelkøkken er beregnet uden hvidevarer. Det har vi gjort, fordi prisen på hvidevarer varierer utrolig meget og det er forskelligt, hvor mange hvidevarer, der ønskes. Der findes alt fra basishvidevarer til luksushvidevarer med smart home teknologi.

Læs mere om hvidevarer

Vask og armatur

En lille men vigtig del af dit nye køkken er køkkenvask og armatur. Du skal vælge den vask, der bedst opfylder dine ønsker og krav i forhold til materiale og størrelse. Og så skal du tage stilling til, om din vandhane skal kunne lave kogende vand, have et smart udtræk eller være i en bestemt farve? Design, overflader og funktion er afgørende for prisen.

LÆS MERE OM KØKKENVASK HER

FÅ PRISEN PÅ
DIT DRØMMEKØKKEN

FIND BUTIK