UNIKA

ET KØKKEN DER KAN TILPASSES DIN STIL

Lågen er enkel og glat - en spændende låge, hvor kun fantasien sætter grænser. Du finder vores største sortiment i Unika lågen. Den fås både mat-malet, højglans-malet eller med træfinér, og kan bruges med eller uden greb.

Tvis Køkken Unika serien - Et køkken der kan tilpasse din stil

FLOT SILKEMAT MALET OVERFLADE

Tvis Køkken Unika serien - Et køkken der kan tilpasse din stil
Kanvas
Rosa
Kalk
Kornmark
Keramik
Sandsten
Fjord Blå
Hav Grøn
Mørke Grå
Cement Grå
Hvid - ⊕
Grå - ⊕
Støv Blå
Storm Grå
Sten Grå
Sort - ⊕

DU KAN BESTILLE UNIKA I
17 STANDARDFARVER

Du kan bestille det flotte UNIKA køkken i 17 standardfarver. Udvalgte farver fås som højglans, mens alle farver kan laves med en supermat finish. Dertil kan du vælge mellem 2400 forskellige specialfarver - imod ekstra tillæg. Alle malede låger lakeres med enten en PU-lak eller UV-lak – begge typer giver meget stærke overflader og en smuk finish.

Leveres også i højglans

ENKEL UDTRYK, DER OGSÅ KAN KOMBINERES MED ØVRIGE FRONTER

Tvis Køkken Unika serien - Et køkken der kan tilpasse din stil

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER