MG50 Køkken


TIDLØSE FARVETONER
I KLASSISK RAMME

NYHED
MG50 er et klassisk køkken, der tilfører ethvert hjem et element af lethed og elegance.

Vi har udvalgt en række tidløse nuancer, der understøtter designet, og sammen skaber design og farvetonerne en harmonisk ramme om det moderne køkkenliv.

Køkkenet er tegnet med inspiration fra klassisk dansk køkkendesign og ud fra den tanke, at det skal være et køkken, du er glad for mange år frem i tiden.

Elegant innovation fra AEG

Forkæl dit Tvis køkken med hvidevarer fra AEG. AEG Mastery Range arbejder sammen med dig for at bringe din madlavning op på et højere niveau. Med integrerede hvidevarer af høj kvalitet er dit køkken parat til at tackle enhver opgave i dagligdagen. Du får desuden elegant design og innovative løsninger, når du vælger hvidevarer fra AEG til dit køkken.

LÆS MERE

OVERFALSEDE LÅGER

De overfalsede låger indrammes af det bagvedliggende element, der skaber en hvid ramme omkring lågen. Teknikken medfører fronter, der på én gang er elegante og holdbare.

STØVBLÅ, KANVAS SAND ELLER MOSGRÅ?

De nøje udvalgte tidløse farvetoner kan kombineres med mange andre farver, så køkkenet ikke bare klæder dit hjem, men også de ting, du fylder det med.

SAMME ÆSTETIK SOM FORRAMMEKØKKENET

MG50-køkkenet minder æstetisk om det klassiske forrammekøkken, hvor de hvide kanter omkring lågen er synlig. Samtidig har køkkenet alle fordelene af den moderne, funktionelle modulopbygning.

MØD DESIGNEREN BAG
– MORTEN GEORGSEN

Når Morten Georgsen designer køkkener, sørger han for, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – og så tænker han langsigtet. For Tvis køkkener har en lang levetid, og det forpligter.

LÆS MERE

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE