M-LINE

DEN AKTUELLE KLASSIKER I MASSIVTRÆ

Et køkken med lameller i massiv træ, er en klassiker som altid er aktuel, den har sit eget eksklusive udtryk. En låge der også er spændende at kombinere med andre typer låger. Idet M-line fås fra lys til mørk massiv træ, så giver det mange muligheder.

BEHAGELIG GRIBELISTE I MASSIV TRÆ

Et lamelkøkken fra vores M-line serie har en god kant, der er let at få fat i.

LÆKKERT EKSKLUSIVT OG KLASSISK LOOK

Lamelkøkkenet i massivtræ er efterhånden blevet en klassiker i køkkenet med et møbeludtryk, der afspejler den høje kvalitet.

UENDELIGE KOMBINATIONSMULIGHEDER

M-line kan kombineres med vores øvrige serier for at opnå et personligt udtryk. Vælg f.eks. finérlåger i Nordic eller laminatlåger i Momento.

LET AT RENGØRE & VEDLIGHOLDE

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER