MG30

TEGNET TIL DEN KLASSISKE BOLIG

Til dig, der drømmer om den elegante stil fra 1930’ernes patriciervillaer og murermestervillaer, har vi tegnet MG30. Et køkkendesign med smukke linjer og afbalancerede designdetaljer. Køkkenet er stilrent og klassisk i sit udtryk, og langtidsholdbart i både design og funktion. Resultatet er et køkkendesign, der ikke dominerer i hjemmet, men holder sig høfligt i baggrunden og er med til at sætte stemningen.

KØKKEN MED EN ELEGANT CHARME

102.342 kr. inkl. moms*

*Prisen er ekskl. hvidevarer, lamper og styling.

Find mere inspiration til dit hjem i dette MG30-køkken. Her kan du se flotte, store billeder af køkkenets helhed og detaljer, og blive klogere på de anvendte materialer.

SE MERE

FRONTER TIL FINGERSPIDSERNE

De riflede, lodrette linjer i lågens overflade skaber struktur, der er til at tage at føle på. Hver låge har en vandret afslutning til placering af grebet – det bryder med de smalle, lodrette linjer og skaber ro for øjet.

ET SPECIALUDVIKLET VITRINESKAB

Vitrineskabet har en klassisk skråning, hvor det er dybere i top end i bund. Velegnet som overskab i køkkenet, til opbevaring i stuen eller på badeværelset. Mulighederne er mange.

SAPELE ELLER EG

Til vitrineskabet har vi designet træbakker med fingertappede samlinger, der passer perfekt til skabets åbne hylder. Bakkerne laves i enten sapele eller eg, så du kan tilpasse udtrykket. Bakkerne i eg vil passe ind i mange køkkener af forskellige materialer og farver, mens bakkerne i sapele især vil få vitrineskabet til at passe smukt ind i et MG50-køkken i sapele.

EN SMUK DETALJE AT GRIBE I

Det nye bøjlegreb er udformet, så det har en god længde med plads til hånden og rare, afrundede kanter. En smuk detalje, der gør en stor forskel

FORSKELLIGE UDTRYK MED GREB

Grebet i dit køkken er en lille detalje, der gør en stor forskel. Nogle greb er store, andre er små. I vores sortiment finder du mange forskellige greb, der har en afgørende betydning for både udtryk og funktion af dit køkken. Se her, hvordan lågens udtryk ændres med valg af greb.

SE FLERE GREB

MØD DESIGNEREN BAG
– MORTEN GEORGSEN

Når Morten Georgsen designer køkkener, sørger han for, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – og så tænker han langsigtet. For Tvis køkkener har en lang levetid, og det forpligter.

LÆS MERE

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.