SE 7 SMARTE FEATURES
TIL DIT KØKKEN

 

VITRINESKAB

Med et sort Alu Vitrineskab får dine yndlingsting en helt særlig plads. Vitrineskabet kan anvendes både på badeværelset, i køkkenet, stuen eller i entréen.
Vitrineskabet byder på mange designmuligheder.Den sorte alu-ramme kan kombineres med et sortmalet korpus for et monokromt udtryk, men du kan også bruge farver til at skabe kontrast til den markante, sorte ramme. Du kan også give dit vitrineskab et strejf af naturen med et korpus i egetræ.

Vitrineskabe fra Tvis Køkkener
Vitrineskab fra Tvis Køkkener

 

ELEGANT UDTRYK
MED VITRINESKAB

SLIDESKAB

Med Slideskabet får du flere funktioner i ét skab. Skabet med skydelåger rummer både hylder, store skuffer og ekstra bordplads.
Når skydelågerne står åbne, har du en stor arbejdsstation med ekstra bordplads i køkkenet. Et åbent Slideskab giver dig også mulighed for at udstille nogle af dine yndlingsting, som giver dit køkken personlighed.

Med et snuptag kan du lukke skydelågerne igen og skabe et nyt udtryk i dit køkken. De lukkede skydelåger giver en rolig overflade, og dit køkken vil fremstå ryddeligt, mens køkkenmaskiner og arbejdsstation er gemt væk. Aldrig har det været så let at rydde op.

Slideskabet er også en oplagt mulighed til at lave din egen kaffebar eller en bagestation.
Slideskabet fås i udvalgte køkkenserier fra Tvis Køkkener. Du kan sammensætte dit helt personlige Slideskab ved at mixe materialer og farver på skydelågerne udvendigt og indvendigt med bordplader og skuffetyper- og fronter. 
Du kan også vælge mellem forskellige greb, eller dit Slideskab kan være grebsfrit.

Se hvordan Christina og Frank har indrettet deres køkken med Slideskabet herunder.

Egetræsskuffen Forest fra Tvis Køkkener

Forest egetræsskuffe

Byd naturen inden for i dit køkken med egetræsskuffen Forest. Her kommer det klassiske snedkerhåndværk til sin ret med fingertappede samlinger – en smuk detalje, der fremhæver træets struktur.

Du kan med få egetræsskuffer bryde dit køkkendesign med malede fronter eller farvede laminater og give dit køkken personlighed.

INDRET MED
FOREST EGETRÆSSKUFFER

 

Køkken i sort egetræsfinér med viktualierum gemt bag en højskabslåge

Viktualierum

Et viktualierum er et populært ønske i mange hjem. Viktualierummet er et praktisk spisekammer med plads til opbevaring af konserves, pasta, sukker og lignende.
Du kan med fordel gøre viktualierummet til en integreret del af dit køkken, så du har spisekammeret tæt på madlavningen. Gem det bag en skabslåge i dit højskab, så det bliver en naturlig forlængelse af dit køkken.

Se hvordan Mette og Kim har indrettet deres køkken med et hemmeligt depotrum herunder.

Hvidt køkken med Barløsning i egetræ, barstole og grøn marmorbordplade

Barløsning

Et køkken kan være rum til meget mere end blot madlavning – lektielæsning, socialt samvær med gode venner og afslapning med en god kop kaffe efter en lang arbejdsdag. Med en Barløsning i dit køkken skaber du rum til mere… Mere hygge, mere familietid og mere liv.
Barløsningen består af en massivtræsbordplade med reoler i ægte træfinér placeret under bordpladen. Løsningen kan tilpasses dit køkken og er en fleksibel spiseplads i store såvel som små køkkener.
Barløsningen er både et praktisk og æstetisk element i dit køkken – det massive træ og træfinéren giver dit køkken et varmt og naturligt udtryk.

Se hvordan barløsningen i egetræ giver glød i et hvidt køkken.

Køkken med Flex-skab i Nordic Ask træfinér med skuffer, hylder og ekstra bordplads

Flex-skabet

Bag lågerne i Flex-skabet gemmer sig en ekstra arbejdsstation. Det kan være en bagestation i dit køkken, hvor røremaskinen har sin faste plads, og bageredskaberne er lige ved hånden i de rummelige skuffer. Er der en barista gemt i dig, kan du også forvandle Flex-skabet til en hjemmekaffebar med kaffekopper på hylderne, espressomaskine på bordet og tilbehør i skufferne.

Flex-skabet indeholder hylder, skuffer og bordplads. Skabet fås i udvalgte køkkenserier. Det kan fås med malede fronter i serierne Grip-line, Frame, Future, Unika og Duostyle; i ægte træfinér i serien Nordic eller Future; og i en slidstærk laminat i serien Vision. Du kan mixe materialer og farver på både låger, hylder, bordplade og skuffer. Flex-skabet fås grebsfrit eller med greb.

 

SLIDEBOX

Vi har gentænkt retro-køkkenskabet med skydelåger og giver dig Slidebox. Du kan med fordel anvende Slidebox som overskabe i dit køkken. Den moderne fortolkning af retro-køkkenskabet løser nemlig dit behov for opbevaring i køkkenet og giver dig samtidig mulighed for at give dit køkken et personligt præg med det åbne og lette udtryk.

 

Den moderne fortolkning af retro-køkkenskabet løser nemlig dit behov for opbevaring i køkkenet og giver dig samtidig mulighed for at give dit køkken et personligt præg med det åbne og lette udtryk.

Slidebox kan også anvendes som entrémøbel, skænk eller TV-møbel i stuen eller dér, hvor du mangler en let og elegant opbevaringsløsning.
Slidebox fås i fire udgaver og i et væld af forskellige materialer. Du kan mixe malede overflader, træfinér og laminater. 

 

Den er som standard med hvide hylder inde bag lågerne, men hylderne kan udskiftes til glashylder efter ønske til en merpris.

Se hvordan Lea og Torben har indrettet deres køkken med Slidebox.

ALT DET, DER GØR DET TIL
DIT KØKKEN

Se mere i vores Tilbehørskatalog