3 GODE GRUNDE

1

VI HAR RESPEKT FOR DIT HJEM

Siden 1952 har vi lavet køkkener til mange forskellige boliger fra forskellige tidsperioder. Vi har nøje fulgt med i den arkitektur, vi har mødt. Med passion og interesse. Med opmærksomhed og nysgerrighed. Vi interesserer os for de rammer, køkkenet skal indgå i. Vis os, hvad det er for et rum – en byggestil – et hjem, vi skal tegne køkkenet til. Så sørger vi for at skabe noget, der ikke kunne være anderledes. Fordi det hjem skulle have lige præcis det køkken.

2

VI LYTTER, FØR VI TEGNER


I 70 år har vi leveret køkkener til danskerne. Vi har lært, at vi får de bedste resultater og gladeste kunder af at lytte. Du og dit hjem er vores inspiration, så vi vil gerne se dit hus og sætte os ind i din smag og dine behov, før vi kommer med vores anbefaling. Sådan sikrer vi, at vi rammer det, du ønsker, når vi første gang præsenterer dig for tegningerne af dit nye køkken.

3

VI TROR PÅ KØKKENET SOM ET LANGSIGTET VALG

Et køkken, der passer til boligen i dag, passer også i fremtiden. Det stiller store krav til kvaliteten, for køkkenet er til for at blive brugt. Det skal holde til lidt af hvert – længe. Og det gør et Tvis køkken. Det er både bæredygtigt og fornuftigt. Gennem årene har vi udvalgt de mest holdbare materialer og udviklet de mest slidstærke overflader. Det synes vi, dit hjem fortjener.


Kan du mærke, når noget er rigtigt? Og ønsker du et køkken, der ikke bare passer til dig og dit hjem i dag, men også mange år frem i tiden?

Så vil du føle dig i gode hænder hos Tvis Køkken. I vores rådgivning fokuserer vi på at forstå dig og dit hjem i dybden – før noget andet.
Så det er os, du skal vælge, når dit nye køkken ikke bare skal være nyt, men også skal være rigtigt.

 

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER