MG50

SOFISTIKERET 50’ER ÆSTETIK TIL DIT HJEM

NYHED

De kunne noget i 1950’erne med stil, elegance og enkle detaljer. Derfor er vi dykket ned i netop den epoke og har skabt MG50 – et køkken inspireret af dansk designs storhedstid. Det er lavet til at passe ind i danske hjem. Både dem, der er fra samme tid og dem, der vil tilføre hjemmet noget af tidsperiodens ånd. Stilen er på én gang klassisk, nutidig og fremsynet, så MG50 bliver en naturlig del af din bolig mange år frem i tiden.

Elegant innovation fra AEG

Forkæl dit Tvis køkken med hvidevarer fra AEG. AEG Mastery Range arbejder sammen med dig for at bringe din madlavning op på et højere niveau. Med integrerede hvidevarer af høj kvalitet er dit køkken parat til at tackle enhver opgave i dagligdagen. Du får desuden elegant design og innovative løsninger, når du vælger hvidevarer fra AEG til dit køkken.

LÆS MERE

50’ERNE I OPDATERET FORM

Vi har kombineret exceptionelt godt træhåndværk med en filosofi om at skære alt det overflødige væk.

FRONTER MED EN RAFFINERET ELEGANCE

Fronten af sapele-finér er lige så smuk, som den er holdbar. Udtrykket fuldendes af den hvide ramme fra det bagvedliggende køkkenelement.

ET NUTIDIGT GREB MED NOSTALGISKE TONER

Vi har skabt et unikt greb med den helt rigtige ånd fra det stilfulde årti. Resultatet passer smukt ind i livet, der leves i køkkenet i dag.

REOLEN, DER ÅBNER DIT KØKKEN

Den integrerede reol med bakkeformede hylder er ikke kun praktisk og lettilgængelig – den er også smuk at se på.

MØD DESIGNEREN BAG MG50
– MORTEN GEORGSEN

Når Morten Georgsen designer køkkener, sørger han for, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – og så tænker han langsigtet. For Tvis køkkener har en lang levetid, og det forpligter.

Læs mere

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER