NORDIC

ET NATURLIGT OG LEVENDE UDTRYK

Køkkenserien Nordic er udført i eg. Lågen har rette kanter og fremstår moderne og stilrent. Udtrykket er naturligt og levende. Prøv at mixe den glatte Nordic låge med M-line og/eller for eksempel Unika colour. Du får et spændende og personligt køkken. Nordic kan bruges grebsfri eller med greb.

RETTE KANTER GIVER ET SKARPT UDTRYK

Tvis Køkken Nordic - Et skarpt udtryk med rette kanter

TRÆETS ÅRER TRÆDER FREM

Tvis Køkken Nordic - Et skarpt udtryk med rette kanter

ÆGTE TRÆFINÉR – ET GAMMELT HÅNDVÆRK

Tvis Køkken Nordic - Et skarpt udtryk med rette kanter

KOM MED EN TUR UD I PRODUKTIONEN

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER