Momento Køkken


MÆRK DIT KØKKEN
SLIDSTÆRKT OG SILKEBLØDT

Momento skal opleves! Besøg din nærmeste Tvis-butik og lad fingrene glide hen over den bløde laminatlåge og mærk dit nye køkken.
Momento er en slidstærk og silkeblød laminatlåge, der fås i 6 tidløse farver.
Med Momento får du et hav af kombinationsmuligheder til at skabe dit køkken. Kombinér for eksempel med smukke egetræsskuffer for et varmt og naturligt designudtryk. Eller giv dine yndlingsting en helt særlig plads i køkkenet med et vitrineskab. Du kan også mixe de silkebløde laminatlåger med massive trælameller eller ægte træfinér.
Sammen med Momento lancerer vi det integrerede Pocket-greb i sort, hvid og messing, der forhandles eksklusivt hos Tvis Køkken. 

SILKEBLØDT
LAMINAT

Mærk den matte, bløde laminatlåge i en Tvis-butik.
Den skal opleves!

5 TIDLØSE
FARVER

Momento fås i fem farver, der aldrig går af mode: Kridt Hvidt, Platin Grå, Antracit Grå, Varm Grå og Vulkansk Sort. Oplev farverne her.

Momento køkken i praktisk laminat

PRAKTISK
MATERIALE

Ingen spor af fedtfingre på Momento-laminatets matte overflade. Det praktiske laminat er let at vedligeholde og rengøre.

Smart Pocket greb i sort
Forest træskuffer i Momento køkken fra Tvis Køkkener

INDRET MED
EGETRÆSSKUFFER

Træk naturen inden for med Forest-skuffemoduler. De massive egetræsskuffer giver dit Momento-køkken liv og varme, som smukt komplimenterer de silkebløde laminatfronter.

PERSONLIG STIL
MED VITRINESKAB

Sammen med Momento lancerer vi det stilrene, sorte Alu Vitrineskab med indbygget belysning. Med et vitrineskab får dine yndlingsting en helt særlig plads i dit køkken.

Læs mere om Alu Vitrineskabet her.

Behagelig gribeliste

BEHAGELIG
GRIBELISTE

Kombinér Momento-laminat med køkkenserien T-line og få en markant og behagelig gribeliste.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE