MOMENTO

MÆRK DIT KØKKEN SLIDSTÆRKT OG SILKEBLØDT

Momento skal opleves! Besøg din nærmeste Tvis-butik og lad fingrene glide hen over den bløde laminatlåge og mærk dit nye køkken. Momento er en slidstærk og silkeblød laminatlåge, der fås i 6 tidløse farver. Med Momento får du et hav af kombinationsmuligheder til at skabe dit køkken. Kombinér for eksempel med smukke egetræsskuffer for et varmt og naturligt designudtryk. Eller giv dine yndlingsting en helt særlig plads i køkkenet med et vitrineskab. Du kan også mixe de silkebløde laminatlåger med massive trælameller eller ægte træfinér.
Sammen med Momento lancerer vi det integrerede Pocket-greb i sort, hvid og messing, der forhandles eksklusivt hos Tvis Køkken. 

SILKEBLØDT LAMINAT

Mærk den matte, bløde laminatlåge i en Tvis-butikDen skal opleves!

Antracit Grå
Kashmir Sand
Platin Grå
Kridt Hvid
Varm Grå
Vulkansk Sort

TIDLØSE FARVER

Du kan få serien Momento i følgende 6 laminatfarver. Prisen på Momento er den samme, uanset hvilken farve du vælger.

PRAKTISK MATERIALE

Ingen spor af fedtfingre på Momento-laminatets matte overflade. Det praktiske laminat er let at vedligeholde og rengøre.

MED ELLER UDEN GREB

Giv dit Momento-køkken personlighed og kant med greb eller få et enkelt, grebsfrit udtryk.
Se det nye integrerede Pocket-greb her

INDRET MED EGETRÆSSKUFFER

Træk naturen inden for med Forest-skuffemoduler. De massive egetræsskuffer giver dit Momento-køkken liv og varme, som smukt komplimenterer de silkebløde laminatfronter.

PERSONLIG STIL MED VITRINESKAB

Sammen med Momento lancerer vi det stilrene, sorte Alu Vitrineskab med indbygget belysning. Med et vitrineskab får dine yndlingsting en helt særlig plads i dit køkken.

Læs mere om Alu Vitrineskabet her.

BEHAGELIG GRIBELISTE

Kombinér Momento-laminat med køkkenserien T-line og få en markant og behagelig gribeliste.

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER