ET ELEGANT BAD
MED KLASSISKE DETALJER

Designet er inspireret af den elegante stil fra 1930’ernes patriciervillaer og murermestervillaer, mens funktionen passer til en moderne hverdag. Her er fokus på gode, holdbare materialer med klassiske detaljer og en smuk finish. De elegante linjer og afbalancerede designdetaljer giver dig luksus – hver dag.

HARMONISKE LINJER

De lodrette linjer skaber en struktur i lågens overflade, der giver badmøblet et elegant udtryk. Fronterne afsluttes med en vandret stav til placering af grebet, så linjerne brydes. Det skaber en harmonisk helhed med plads til ro og afslapning.

ET GREB TIL DEN ELEGANT STIL

Bøjlegrebet er udviklet med god plads til hånden og afrundede kanter. Grebet er en detalje, der matcher badmøblets elegante stil og rolige udtryk.

MØD DESIGNEREN BAG
– MORTEN GEORGSEN

Når Morten Georgsen designer køkkener, sørger han for, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – og så tænker han langsigtet. For Tvis køkkener har en lang levetid, og det forpligter.

LÆS MERE

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER