ET ELEGANT BAD
MED KLASSISKE DETALJER

NYHED: NU FÅS MG30 OGSÅ I FARVER

Designet er inspireret af den elegante stil fra 1930’ernes patriciervillaer og murermestervillaer, mens funktionen passer til en moderne hverdag. Her er fokus på gode, holdbare materialer med klassiske detaljer og en smuk finish. Uanset om du vælger et MG30 badmøbel i hvid eller i en farve, vil de elegante linjer og afbalancerede designdetaljer give dig luksus – hver dag.

Vælg en af vores standardfarver – eller sæt din helt egen specialfarve i spil. Afhængigt af farvevalget kan udtrykket opleves som elegant og roligt eller karismatisk og dynamisk. Farver sætter en stemning i hjemmet og er med til at forme dit humør. Uanset om du ønsker en moderne atmosfære eller et klassisk look på dit badeværelse, så åbner MG30 op for utallige muligheder for individuel tilpasning.

HARMONISKE LINJER

De lodrette linjer skaber en struktur i lågens overflade, der giver badmøblet et elegant udtryk. Alt efter valg af farve på fronten vil der opstå et farvespil mellem lys og skygge, der smukt gengiver lågens farve med naturlige variationer. Fronterne afsluttes med en vandret stav til placering af grebet, så linjerne brydes. Det skaber en harmonisk helhed.

ET GREB TIL DEN ELEGANT STIL

Bøjlegrebet er udviklet med god plads til hånden og afrundede kanter. Grebet er en detalje, der matcher badmøblets elegante stil og udtryk. Du kan variere udtrykket på dit badmøbel ved at kombinere lågefarver og greb på nye måder, der passer til din individuelle smag og stil.

MØD DESIGNEREN BAG
– MORTEN GEORGSEN

Når Morten Georgsen designer køkkener, sørger han for, at funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – og så tænker han langsigtet. For Tvis køkkener har en lang levetid, og det forpligter.

LÆS MERE

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.