FOREST

FINGERTAPPEDE DETALJER TIL DIT BADEVÆRELSE

Luk naturen helt ind i dit badeværelse med et badmiljø med smukke Forest-træskuffer. Egetræsskufferne viser tydeligt træets struktur og varme nuancer, og de fingertappede samlinger vidner om godt håndværk. Med Forest-skuffer på badeværelset får du en rolig stemning, der danner ramme om hverdagens afkobling. Forest-serien kan både stå alene og kombineres med vores andre serier til bad.

FINGERTAPPEDE SAMLINGER

De synlige fingertapninger i hjørnerne på de smukke egetræsskuffer gør, at dit badmøbel fremstår ekstra elegant. Her kan man se, at der er kræset for detaljerne.

SMART PUSH-FUNKTION

Den grebsfri låge giver badmøblet et let og rent udtryk med fokus på egetræet. En grebsfri løsning er især praktisk i mindre rum, så dette kan bruges på ethvert badeværelse uanset størrelse. Træskuffen åbnes med et let tryk på fronten og lukkes med soft-close.

EN VARM GLØD

Det naturlige egetræ har en varm glød, der spreder hygge og stemning på badeværelset.

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER