FORNY DIT KØKKEN
MED ET TVIS’t

En ny farve på lågerne? En bordplade med glød? Eller nye velvalgte greb, der giver kant til køkkenet?

Du går og drømmer, selvom du jo faktisk har et dejligt køkken. Det er husets bankende hjerte – det fungerer stadig og der er den plads, der skal være.

Kvaliteten er så god, at der ikke er nogen grund til at skifte det ud. Det ville være spild og ikke spor bæredygtigt.

Alligevel går du og drømmer. Det er, som om der lige mangler de der personlige detaljer, der får køkkenet til at føles helt rigtigt for dig og dit hjem.

Det lille ekstra tvist. For der skal ikke så meget til, og der er heldigvis masser af muligheder for at forkæle dit køkken. 

Kig forbi din lokale Tvis Køkken og se mulighederne.

Find butik

En bordplade med glød?

Drømmer du om en flot træbordplade med glød, en praktisk bordplade af laminat eller hvad med en keramisk bordplade, der holder til det meste? Bliv klogere på dit valg af ny bordplade i butikken, hvor vi rådgiver med udgangspunkt i dit behov.

SE MERE

En ny farve på lågerne?

Farver gør noget ved stemningen i et rum. Du har mange muligheder, når du vil sætte en flot farve på dit køkken. Det kan du gøre enten med en af vores flotte laminater i forskellige farver eller med malede låger. Med malede låger kan du vælge mellem vores 17 standardfarver og 2400 specialfarver, så du får et farvet køkken, der passer ind i dit hjem.

SE MERE

Nye velvalgte greb?

Et godt greb er vigtigt. Greb er en lille detalje med en stor betydning for helhedsindtrykket i køkkenet. Nogle greb er store, andre er små, men fælles for alle greb er, at de gør en afgørende forskel i dit køkken; både i udtryk og funktion.

SE MERE

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK