NYT KØKKEN / BAD

PÅ DEN LETTE MÅDE

VI HJÆLPER DIG MED AT
STYRE PROJEKTET I MÅL

Du afgør, hvor meget du selv vil være involveret i dit nye køkkenprojekt. Din Tvis forhandler tilbyder at styre hele køkkenprojektet, så du undgår koordineringen med de mange forskellige håndværkere.

Tvis Køkken leverer altid elementerne samlet. Vælger du at få en vores certificerede montører til at stå for montagen, får du forlænget reklamationsretten til 5 år.

I forbindelse med et nyt køkken eller bad er der typisk en del andre håndværkere involveret end blot montøren. Det kan være en VVS-installatør, murer, elektriker, maler mv., der er brug for, inden dit nye køkken eller bad står helt færdigt. Du kan vælge at bruge dine egne håndværkere. 
Ønsker du derimod, at det skal være så nemt som muligt, kan du aftale projektstyring af dit køkkenprojekt med din Tvis forhandler. 

Det betyder, at butikken står for kontakten og koordineringen med håndværkerne. Butikkerne har aftaler med håndværkere, som de samarbejder med til dagligt, og derfor kender kvaliteten af deres arbejde.
Kontakt din Tvis forhandler, og hør mere om, hvor let dit køkkenprojekt kan forløbe.

Udvalgte forhandlere tilbyder Totalløsninger hvor hele din total enterprise kan styres af din Tvis forhandler. Det kan være byggestyring ved både renoveringer og ved nybyg. 

TVIS KØKKEN
ER I HELE DANMARK

FIND BUTIK