Momento bad fra Tvis Køkken

MOMENTO BAD
FRA TVIS KØKKEN

Momento skal opleves! Besøg din nærmeste Tvis-butik og lad fingrene glide hen over den bløde laminatlåge og mærk dit nye badeværelse.
Momento er en slidstærk og silkeblød laminatlåge, der fås i 6 tidløse farver.
Med Momento får du et hav af kombinationsmuligheder til at skabe dit badeværelse. Kombinér for eksempel med massive trælameller eller ægte træfinér. Eller giv dine yndlingsting en helt særlig plads på badeværelset med et vitrineskab.
Sammen med Momento lancerer vi det nye, integrerede Pocket-greb i sort, hvid og messing, der forhandles eksklusivt hos Tvis Køkken. 

SILKEBLØDT
LAMINAT

Mærk den matte, bløde laminatlåge i en Tvis-butik.
Den skal opleves!

5 TIDLØSE
FARVER

Momento fås i fem farver, der aldrig går af mode: Kridt Hvidt, Platin Grå, Antracit Grå, Varm Grå og Vulkansk Sort. Oplev farverne her.

Momento køkken i praktisk laminat

PRAKTISK
MATERIALE

Ingen spor af fedtfingre på Momento-laminatets matte overflade. Det praktiske laminat er let at vedligeholde og rengøre.

Smart Pocket greb i sort

PERSONLIG STIL
MED VITRINESKAB

Sammen med Momento lancerer vi det stilrene, sorte Alu Vitrineskab med indbygget belysning. Med et vitrineskab får dine yndlingsting en helt særlig plads på dit badeværelse.

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER