T-LINE

RENE LINJER MED ALLE MULIGHEDER

Den nye grebsfrie køkken- og badserie, T-line fra Tvis Køkken, er enkel med rene symmetriske linjer. Linjerne understreges af gribelisten, uanset om du vælger en kontrastfarve eller tone i tone. Det lette udtryk forstærkes af gribelisten, der er behagelig og nem at åbne med. På fronten har du hele paletten at vælge fra. T-line fås med laminat, ægte træfinér eller som malet – enten silkemat eller højglans. T-line er helt enkel med to store skuffer eller en tredeling af fronten med én stor og to små skuffer.

GOD PLADS VED GRIBELISTEN BÅDE LODRET OG VANDRET

KOMBINER MED LAMINAT ELLER MALET FRONT

MØD EN AF VORES KUNDER

 

DEN INDLEDENDE FASE

Det er en spændende proces at få nyt køkken, bad eller garderobe. Du har måske allerede mange ønsker og idéer til, hvordan dit nye køkken skal se ud. Måske mangler du inspiration til indretningen og valg af materialer og farver. Lad os hjælpe dig godt i gang.

GRATIS OG UFORPLIGTENDE DIALOG

Tag en snak med os, og fortæl os om din bolig og dine ønsker til projektet. Vi lytter til dine behov og tegner gerne et gratis og uforpligtende designforslag til dig, så du har noget konkret at forholde dig til. Sammen finder vi frem til en løsning, der vil passe godt ind i dit hjem.

DU BESTEMMER

Vi står klar til at tage en indledende og uforpligtende snak, når og hvor det passer dig bedst. Udfyld formularen på denne side, og så kontakter vi dig for at aftale nærmere. Vi glæder os til at hjælpe dig.

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER