Skydedøre fra Tvis Køkkener

SKABE OG SKYDEDØRE TIL DIN HVERDAG

Et garderobeskab er ikke bare et skab. Der er en række muligheder, som har betydning for din nye garderobes funktionalitet og stilmæssige udtryk.

Alt efter pladsen i din bolig kan du vælge, om du ønsker et fritstående klædeskab eller et indbygget garderobeskab. Begge løsninger fås med enten skydedøre eller låger.

Ønsker du et skab med klassiske låger, kan du lade lågerne fra køkken og bad være gennemgående. Du kan her vælge iblandt størstedelen af vores lågesortiment, som består af både malede låger, låger med laminat og af træ. Når du bruger den samme lågetype i hele hjemmet, skaber du en rød tråd og giver et sammenhængende udtryk i boligen.

Er du mere til skydedøre, kan du her få flere designs og materialer. Fyldningerne fås i alle vores standardfarver og specialfarver, og med enten spejl, glas eller melamin. Skydedørene kan opdeles af sprosser, alt efter det ønskede udtryk. Det betyder, at du kan få dine nye skydedøre til at passe perfekt ind i stilen i din bolig.

Du kan få alle vores skydedøre på mål, hvor max højden er 2,75 m og max bredden på den enkelte dør er 2,48 m.

Er du i tvivl om, hvilket slags skab og med hvilke låger, der passer bedst til dit hjem og dine behov, så kan indretningskonsulenten i din Tvis Køkken-butik hjælpe med personlig rådgivning.

Find inspiration til dit nye skab herunder.

 

 

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER