MØBLER FRA TVIS KØKKEN

Dine møbler er en vigtig del af din boligindretning, hvor hvert enkelt møbel bidrager til hjemmets stemning og udtryk. Du kan indrette dig med mange møbler eller få udvalgte – i materialer, der matcher eller skaber kontraster alt efter din personlige smag.

Møbler fra Tvis Køkken

DE RIGTIGE MØBLER TIL DIT HJEM

Når du vælger møbler fra Tvis Køkken, får du møbler med fokus på funktionalitet og æstetik. Vores udvalg af møbler er lavet af gode materialer og i et design, der skaber en rød tråd til dit køkken, bad eller garderobe.

Hos os kan du få mange forskellige typer af møbler; alt fra spiseborde og bænke til vitrineskabe, skænke og reoler. Drømmer du om en specialløsning, der kunne passe perfekt ind i dit hjem, så tag fat i os og lad os kigge på det.

Med de rigtige møbler i din bolig er rammerne sat, så du føler dig hjemme.

 

  • Til toppen
  • Plankeborde og spiseborde
  • Vitrineskab
  • Specialløsninger
  • Reoler og hylder
  • Skænk

 

Design dit eget spisebord eller plankebord hos Tvis Køkken

DESIGN DIT EGET SPISEBORD ELLER PLANKEBORD

Det kan være svært at finde det rette spisebord, der passer perfekt ind i hjemmet. Uanset om du leder efter et stort eller lille spisebord, et plankebord i egetræ eller et med en bordplade af linoleum, så kan vi lave det til dig.

Dit spisebord er en essentiel del af hjemmets indretning – det er ikke kun et møbel, hvor der serveres måltider, men også et møbel, der siger noget om, hvem du er. Vi hjælper til at dit nye spisebord forener funktion og din personlig stil. Når du får speciallavet dit spisebord eller plankebord hos Tvis Køkken, vil du opleve, at design og kvalitet går hånd i hånd.

SE MERE

 

Design dit eget spisebord eller plankebord hos Tvis Køkken

Plankebordene produceres på bestilling, så du vælger selv designet, der passer til netop dit hjem. Vi fremstiller plankeborde i eg og ask med forskellige oliebehandlinger og flere muligheder inden for bordben. Som en ekstra detalje kan du også selv vælge, om du ønsker en ret kant eller naturkant på bordpladen. Plankebordene udføres med enten 2 eller 3 planker, i 40 mm planker, og de kan laves op til 3 meter lange. Hertil kan du få produceret en matchende bænk på op til 2,6 m.

Vælger du et spisebord med linoleum bordplade, får du en ekstra slidstærk overflade, der er særdeles velegnet til dagligdagen.

Spørg efter mulighederne for et speciallavet plankebord eller spisebord i en Tvis Køkken-butik.

SE MERE

 

Design dit eget spisebord eller plankebord hos Tvis Køkken

ET VITRINESKAB TIL ALLE DINE FAVORITTER

Find den perfekte placering til dine glas, loppefund og din favorit-kop i et vitrineskab. Et vitrineskab er ikke kun en praktisk opbevaringsløsning – det er også et smukt element til din indretning. I køkkenet kan du fuldende dit køkkendesign med matchende vitriner, fx som alternativ til overskabe. Du kan også bruge dit vitrineskab til opbevaring i stuen, i entréen eller på badeværelset. Mulighederne er mange.

Vores vitrineskabe kommer i flere stilarter og udformninger. Hos os kan du få vitrineskabe med klar glas, sort glas og lys, matteret glas. Ønsker du et retro vitrineskab eller er du mere til et moderne udtryk? Vores vitrineskabe produceres som et separat eller integreret skab i den køkkenserie, du vælger og som passer til din stil.

SE MERE

 

Design dit eget spisebord eller plankebord hos Tvis Køkken

NYFORTOLKNING AF DET VELKENDTE OVERSKAB

Se nærmere på det væghængte vitrineskab MG31, der er en specialudviklet nyfortolkning af det velkendte overskab med en klassisk skråning. Her er toppen dybere end bunden, og bag de matterede glaslåger gemmer sig hylder til opbevaring. Nederst er to åbne hylder, hvor du kan tilvælge speciallavede trækasser af egetræ eller sapele med fingertappede samlinger.

Vil du sætte ekstra fokus på alle dine favoritter, så kan du vælge vitrineskabe med indbygget lys. Hør mere i en af vores butikker.

LÆS MERE OM MG31

 

SPECIALLØSNINGER TILPASSET HJEMMETS STIL OG MÅL

Går du og drømmer om en reol på specialmål, en bænk med opbevaring eller måske noget helt tredje, som ikke er en del af vores standardsortiment? Så spørg efter muligheden for en specialløsning, når du besøger en af vores butikker.

Vi vil gerne hjælpe dig så godt som muligt med indretningen af dit hjem, og hvis dine drømme kan lade sig gøre – så opfylder vi dem gerne.

Det kan bl.a. være et ønske om et skræddersyet natbord i et bestemt materiale, så du opnår den helt rigtige sammenhæng mellem rummene i dit hjem. Det kan også være, du drømmer om matchende siddepladser i forlængelse af dit nye køkken? Eller måske vil du bare udnytte pladsen i dit køkken til fulde med tilpassede indbyggede reoler, fx til de høje skærebrætter.

KONTAKT BUTIK FOR MERE INFO

ET FLOT SKJUL

Vi laver ofte skjulte løsninger til bryggerset, så du kan gemme dine elinstallationer væk på en pæn og ryddelig måde, samtidig med at du har nem adgang til teknikken bag lågerne. Skabene hertil laver vi selvfølgelig på de ønskede mål og i de materialer og farver, der passer til dit hjem.

KONTAKT BUTIK FOR MERE INFO

 

REOLER OG HYLDER MED INDBYDENDE PLADS TIL OPBEVARING

Få mest muligt ud af pladsen i dit nye køkken eller badeværelse med åbne hylder eller reoler. Med tilføjelsen af hylder og reoler kan du give rummet et skud farve eller holde udtrykket tone-i-tone. Dine nye hylder og reoler er ikke blot praktiske til opbevaring, men også en smuk måde at fremvise din personlige stil.

Hos Tvis Køkken har du flere muligheder for at integrere din favorit opbevaringsløsning, der passer til dit behov. Uanset om du har brug for en stor indbygget reol, en mindre væghængt reol eller måske mangler et par hylder, der passer ind i farve og materiale, så kan vi hjælpe.

KONTAKT BUTIK FOR MERE INFO

 

MG51 ER EN INTEGRERET REOL

MG51 er en integreret reol, der oprindeligt er lavet til MG50-køkkenet i sapele. Reolen fås i forskellige designs og højder med bakkeformede hylder af sapelefinér. Reolen kan sættes sammen med lige den køkkenserie, du ønsker, dog laves hylderne kun i sapele. Den integrerede reol åbner køkkenet ud mod resten af rummet og skaber en elegant overgang til fx alrummet. Den er ikke kun praktisk og lettilgængelig i køkkenet – den er også smuk at se på.

Med vores speciallavede løsninger til åben opbevaring, der matcher køkkenets eller badmøblets design, tilfører du både personlighed og funktionalitet til rummet. Du kan nemt organisere dine køkkenredskaber, kogebøger eller dit yndlingsservice på en måde, der både er indbydende og praktisk.

KONTAKT BUTIK FOR MERE INFO

 

STILFULD OPBEVARING MED EN SKÆNK

Der er mange måder at tænke opbevaring på i dit hjem. En stilfuld måde at opbevare de ting, du vil have let tilgængelige, men dog gemt væk, er med en skænk. En skænk kan have mange formål, og møblet får ofte en central placering i indretningen, hvor både pladsen inde bag lågerne og på toppladen kan udnyttes. Det giver møblet en praktisk og æstetisk funktion.

Skal din nye skænk placeres i forlængelse af køkkenet, fx i alrum eller stue, kan du skabe en smuk rød tråd i rummene med materialevalget. Hos Tvis Køkken laver vi skænke, der matcher vores køkkener, og du kan derfor vælge, at din nye skænk skal komplementere køkkenets design ved at lade serien, farven og materialet gå igen – eller måske du vil skabe kontraster?

Du kan både få en væghængt skænk eller en skænk på ben(?) alt efter dine behov. Hør mere om din nye skænk og muligheder for at tilpasse møblet i en Tvis Køkken-butik.

KONTAKT BUTIK FOR MERE INFO

 

 

HENT VORES KØKKENBOG

BESTIL KØKKENBOGEN HER