NEFF
INNOVATIVE
HVIDEVARER

GOD MAD TILBEREDES
BEDST MED GODE
FORUDSÆTNINGER

Hos NEFF tænker vi altid på dig som en bruger, når vi udvikler vores produkter.
For os er teknikken ikke perfekt, førend du kan realisere din vision og skabe magi
i dit køkken. Vi deler din passion for madlavning og god livsstil. I over 140 år har NEFF produceret inspirerende køkkenprodukter i det tyske Bretten.

GØR KØKKENET PERSONLIGT MED FLEX DESIGN

Med Flex Design fra NEFF kan du skifte farve og udtryk på detaljer som fx håndtag og lister, og på den måde få dine nye hvidevarer til at passe ind i dit køkken. De nye designdetaljer fås i fire karakteristiske farver: Metallic Silver, Anthracite Grey, Deep Black og Brushed Bronze, og farverne er hver især med til at forme køkkenets udtryk. Designet er fleksibelt og kan nemt udskiftes, så designet hele tiden matcher din stil.

Neff ovn Slide&Hide

NEFF OVNE MED LÅGEN DER FORSVINDER - SLIDE&HIDE®

Kom tættere på madlavningen med NEFFs unikke Slide&Hide® ovnlåge. Når du åbner lågen, skydes den helt ind under ovnrummet, og skaber mere plads i køkkenet, samtidig med at det bliver lettere at komme til maden i ovnen. Lad ikke ovnlågen forhindre dig i at smage på maden eller pensle stegen i ovnen.

Neff FlexInduction kogeplade

NEFF KOGEPLADER GIVER MERE PLADS TIL MADLAVNINGEN

Nu er kokke ikke længere afhængige af nøjagtige placeringer af kogegrej: Med FlexInduction kan du placere gryder og pander pa kogesektionen, uafhængig af FlexZone. Antal, størrelser og placeringer af gryder og pander registreres automatisk og temperaturen følger med.

NEFF emhætte

STOP MADOSEN, IKKE SAMTALEN MED NEFFS KRAFTIGE EMHÆTTER

Lad de gode dufte være det der spreder sig i køkkenet, når du laver mad, og lad dit selskab være det der høres. NEFF giver dig en lydsvag motor med høj ydeevne, og samtidig en emhætte med et elegant og tidløst design. Lad køkkenet blive hjemmets hjerte.

NEFF opvaskemaskine

DEN HELT RIGTIGE OPVASKEMASKINE TIL DIG, DER ELSKER AT LAVE MAD

NEFFs opvaskemaskiner er designet for dig, der virkelig holder af at lave mad. Ingen snavsede gryder, fade med fastbrændte madrester eller skrøbelige glas skal bremse oprydningen efter en dejlig middag. Skal det gå stærkt reducerer VarioSpeed Plus opvaske- og tørretiden med op til 66 %. Og med OpenDoorAssist har du ikke brug for et håndtag. Tryk let på fronten – og den er åben.

Neff køle- fryseskab

NEFFS KØLE- OG FRYSESKABE HOLDER DET HELE FRISKT

Selv den bedste kok har brug for gode råvarer. Det er derfor, den rigtige opbevaring af madvarer er så vigtig i alle vores modeller. Vil du have et køleskab, en fryser, et køle-/fryseskab, et indbygningskøleskab, et fritstående – eller måske lave din helt egen side-by-side-model? Uanset hvad du vælger, tilbyder vi forudsætningerne for, at du kan holde salaten sprød, koteletten frisk og avocadoen moden – lidt længere.

SLIP KREATIVITETEN LØS MED NEFF WI-FI-TILSLUTTEDE PRODUKTER

Madlavning når det er bedst, har altid været en social oplevelse, hvor køkkenet fungerer i harmoni med kokkene, så de kan udleve deres kreativitet. NEFF har taget det Wi-Fi-tilsluttede køkken et trin højere. Nu kan du betjene ovnen, opvaskemaskinen og andre apparater med Wi-Fi og Home Connect. Tryk på appen, tal med din ovn via stemmestyring, og lad produkterne interagere automatisk med hinanden. Det er blot nogle fa eksempler på, hvad du kan gøre med Home Connect. Og det er ganske let, at tilslutte og indstille produkterne.

Tvis Køkkener T-Line med AEG

HVIDEVARER FRA NEFF

NEFFs Slide&Hide er valgt, så ovndøren ikke generer i gang-banen.

Vil du se flere billeder af NEFF hvidevarer, så kig med her hjemme hos Marianne og Ole.

SE MERE HER

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE