INTELLIGENTE
HVIDEVARER
FRA SIEMENS

STUDIOLINE FRA SIEMENS

HOS TVIS KØKKEN

Udtryksfuldt design til imponerende hjem. Siemens hvidevarer til indbygning er til den kræsne og kvalitetsbevidste forbruger. studioLine-produkter genkendes på den ensartede linjestyring, der er gennemgående for hele produktserien. Materialer af høj kvalitet giver alle produkter en fornem følelse, som begejstrer hver gang du kører en finger over dem. De indbyggede hvidevarer smelter sammen til et flot overordnet udtryk, som gør køkkenet til et ægte højdepunkt. 

iQ700 – MEGET MERE END EN OVN

Oplev den spændende nyhed iQ700 fra Siemens. Ovnen har Wi-Fi-tilslutning, intelligente funktioner og et innovativt design, der gør bagning og madlavning både lettere og mere fleksibel. Og så ser den godt ud i dit køkken.

Det diskrete glashåndtag går i ét med lågen, når du ser den forfra. Det skaber en illusion af en grebsfri låge, hvilket får ovnen til at fremstå ekstra elegant. Håndtaget er designet til at give dig et solidt greb.

Ovnen har en brugervenlig menustruktur, som nemt betjenes med et touchdisplay. Displayet fås i en lille, diskret størrelse eller et større, mere brugervenligt display.

Tilslut din smartphone til din nye ovn fra Siemens, og opdag hvor nemt madlavningen kan være.

Siemens nyheder inden for ovne og kaffemaskiner balancerer perfekt innovation og stilrent design. De matcher perfekt, og de kan stå alene eller kombineret, side om side eller oven på hinanden.

Med den nye Siemens kaffemaskine til indbygning får du innovation og enkelhed i én maskine. Brygningen af din kaffe sker med en jævn vandtemperatur og gode kaffebønner. Alle Siemens espressomaskiner kommer med fuldautomatisk rengøringsprogram, der renser maskinen med et pust damp efter hver brug.

Induktionskogeplade med indbygget emhætte
Siemens inductionAir Plus forener det bedste fra to verdener. En overlegen flexInduction kogeplade og en kraftig emhætte. En kombination der giver dig flere valgmuligheder for at indrette et køkken, der passer perfekt til din drøm. climateControl Sensoren justerer automatisk effekten efter behov, og emhætten behøver aldrig at arbejde med mere effekt, end der faktisk kræves. Dét sparer både energi og minimerer lydniveauet.

Se mere om inductionAir Plus
Siemens kogeplade

En kogeplade, der kan klare mange opgaver. 
Det vigtigste er følelsen af timing, præcision og fleksibilitet. Derfor får du alle tre med Siemens flexInduction kogeplader. Med disse kogeplader er du klar til hvad som helst, og du kan slippe kreativiteten fri i køkkenet, når du vil.

Siemens Studioline Blacksteel kampagne

Siemens ovne frembringer de fineste smage.
Med Siemens ovne kan du håndtere alle råvarer perfekt og frembringe de bedst mulige smage. Integreret i køkkenet med tidløs elegance og harmonisk helhed.

Siemens emhætte

Emhætter med grænseløs teknologi og innovativt design. 
Lad ikke emhætten stå i vejen for dine indretningsvisioner. Siemens emhætter er stille og effektive med en usædvanlig kraftig motor. Det smarte sensorsystem måler damp og mados og justerer udsugningen automatisk.

Siemens opvasker

Opvaskemaskiner med Zeolith®-tørring giver perfekt tørring og krystalklare glas. 
Siemens opvaskemaskiner med brilliantShine-system og Zeolith®-tørring giver dig skinnende rene og tørre glas på en hurtig og energibesparende måde. Teknisk revolution for et krystalklart resultat. Matcher perfekt med Siemens ovne og emhætter i blackSteel design

 

Siemens køle- fryseskab

Køle-/fryseskabe med hyperFresh holder råvarerne friske længere, og noFrost sørger for en isfri fryser. 
Siemens køle-/fryseskabe med hyperFresh holder dine råvarer friske op til tre gange så lang tid. De innovative noFrost-sensorer registrerer den nødvendige information, der behøves, for at definere tid til afrimning, og for at forhindre rim inde i fryseren. Resultatet, du behøver aldrig mere at afrime fryseren.

EN FLOT OG EKSKLUSIV HELHED

Med Siemens hvidevarer i dit Tvis køkken får du høj kvalitet og stilsikkert design, du kan glæde dig over hver dag. Alt lige fra ovn og kogeplade med indbygget emfang til indbygget køleskab, fryser og opvaskemaskine fra Siemens er topmoderne teknologi med materialer og effektivitet af højeste niveau. De indbyggede Siemens hvidevarer smelter sammen med dit Tvis køkken for en flot og eksklusiv helhed.

SE MERE

PRØV STUDIOLINE I 150 DAGE

Vi vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder Siemens dig et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at sætte dine nye studioLine-produkter på prøve. 

Du får hele 150 dages returret. Du skal blot registrere dig selv og dine studioLineprodukter på My Siemens. 

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE