AEG MASTERY RANGE

OPDAG DEN NYE
AEG MASTERY RANGE

SE AKTUEL
AEG KAMPAGNE

SE DEN HER

AEG MASTERY RANGE
HOS TVIS KØKKENER
SHARPEN YOUR SENSES

 

Den helt nye AEG Mastery Range arbejder sammen med dig på en helt unik måde for at bringe din madlavning op på et højere niveau. Hvert apparat er klar til at spille sin rolle, arbejde i harmoni med dig og øjeblikkeligt svare på dine kommandoer sekund for sekund.
 

Det er nemt at perfektionere de klassiske retter med verdens første intuitive madlavningsoplevelse.
Fra møre stege til smeltet chokoladefondant hjælper Mastery Range dig med at nå suveræne niveauer.  

AEG kogeplade

PERFEKT PRÆCISION 
Lav enhver ret perfekt med SensePro® kogepladen. Det trådløse madlavningstermometer måler madens kernetemperatur. Kog pasta, simr sovs, steg en bøf - hvad end den skal være rød, medium eller gennemstegt. Det er endda muligt, at sous vide på kogepladen! Det er din personlige kok i hjemmet.

AEG ovn

RESTAURANTKVALITET I DIT EGET KØKKEN
Professionelle kokke har længe tyet til Sous Vide for perfekte, ensartede resultater. Sous Vide bringer restauranternes kvalitet ind i dit hjem og du kan kreere retter, der overgår alle forventninger.

AEG emhætte

HÅNDFRI BETJENING 
Lad Hob2Hood regulere belysning og sugestyrke, og koncentrér dig om at gøre din ret perfekt. Du kan også selv regulere sugestyrken med manuel betjening. Forudsætter at din AEG kogeplade også understøtter Hob2Hood forbindelsen.

AEG opvasker

LØFTER OPVASKEN TIL ET NYT NIVEAU 
Den nye, unikke AEG ComfortLift opvaskemaskine løfter den nederste kurv. Dit service løftes til en komfortabel arbejdshøjde. Det gør isætning og udtagning nemt. En opvaskemaskine til dine behov. Løft din opvask til et nyt niveau med ComfortLift.

 

AEG køle- fryseskab

PRÆCISIONSKØLING TIL EXCEPTIONEL MADLAVNING 
For at holde en oksefilet rød, en hummerhale frisk, salaten sprød skal det køles med præcision. Med de dedikerede 0° skuffer i AEG køleskabet, kan du justere fugtighed og temperatur i hver skuffe,  så maden holdes frisk længere.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE