BRING DIN MADLAVNING TIL NYE HØJDER

AEG MASTERY RANGE

MATT BLACK-KOLLEKTION

Matt Black-kollektionen giver et nyt touch til AEG Mastery Range hvidevarer med det matte glas. Kollektionen indeholder udvalgte ovne, indbygnings espresso-/kaffemaskine samt et vinkøleskab, så du kan fuldende det mørke, matte udtryk i dit køkken.

 

Perfekt match
Kollektionens udtryk skaber en overbevisende elegance i dit køkken, der fremhæver produkternes exceptionelle funktioner og smelter ind i køkkenalrummet. Det matte, mørke glas giver et nyt æstetisk udtryk til dit køkken – og det matcher perfekt det nye Momento køkkendesign i silkeblødt og slidstærkt laminat.

AEG MASTERY RANGE
HOS TVIS KØKKENER
SHARPEN YOUR SENSES

 

AEG Mastery Range arbejder sammen med dig på en unik måde for at bringe din madlavning op på et højere niveau. Hvert køkkenapparat er klar til at spille sin rolle, arbejde i harmoni med dig og øjeblikkeligt svare på dine kommandoer sekund for sekund.
Det er nemt at perfektionere de klassiske retter med verdens første intuitive madlavningsoplevelse.

Fra møre stege til smeltet chokoladefondant hjælper Mastery Range dig med at nå suveræne niveauer.
Læs om nogle af de smarte funktioner i AEG Mastery Range’s ovne, kogeplader, emhætter, køleskabe, og opvaskemaskiner herunder og hør mere i din nærmeste Tvis-butik

AEG kogeplade

PERFEKT PRÆCISION 
Lav enhver ret perfekt med SensePro®. Det trådløse madlavningstermometer måler madens kernetemperatur. Kog pasta, simr sovs, steg en bøf - hvad enten den skal være rød, medium eller gennemstegt. Det er endda muligt, at sous vide på kogepladen! Det er din personlige kok i hjemmet.

AEG ovn

RESTAURANTKVALITET I DIT EGET KØKKEN
Professionelle kokke har længe tyet til Sous Vide for perfekte, ensartede resultater. Sous Vide bringer restauranternes kvalitet ind i dit hjem og du kan kreere retter, der overgår alle forventninger.

Med en moderne dampovn fra AEG får du, ud over varmluft, forskellige niveauer af damp, der er designet til forskellige retter og behov – heriblandt en Sous Vide funktion.

AEG emhætte

HÅNDFRI BETJENING 
Lad Hob2Hood regulere belysning og sugestyrke af din emhætte, og koncentrér dig om at gøre din ret perfekt. Du kan også selv regulere sugestyrken med manuel betjening. Forudsætter at din AEG kogeplade også understøtter Hob2Hood forbindelsen.

Det bedste til dit køkken

AEG Mastery Range arbejder sammen med dig for at bringe din madlavning op på et højere niveau. Med integrerede hvidevarer af høj kvalitet er dit køkken parat til at tackle enhver opgave i dagligdagen. Bliv inspireret af det elegante MG50-køkken, som spiller godt sammen med hvidevarer fra AEG.

SE MERE
AEG opvasker

LØFTER OPVASKEN TIL ET NYT NIVEAU 
Den unikke AEG ComfortLift opvaskemaskine løfter den nederste kurv. Dit service løftes til en komfortabel arbejdshøjde. Det gør isætning og udtagning nemt. En opvaskemaskine til dine behov. Løft din opvask til et nyt niveau med ComfortLift.

 

AEG køle- fryseskab

PRÆCISIONSKØLING TIL EXCEPTIONEL MADLAVNING
For at holde en oksefilet rød, en hummerhale frisk og salaten sprød skal det køles med præcision. Med de dedikerede 0° skuffer i AEG køleskabet kan du justere fugtighed og temperatur i hver skuffe, så maden holdes frisk længere.

ComboHob’s 2-i-1 design

FRIHED I DIN KØKKENINDRETNING
Med ComboHob’s 2-i-1 design kan du placere din kogesektion, hvor du vil. F.eks. i en køkkenø eller foran vinduet. Induktionskogepladen med integreret emhætte fylder ikke mere end en almindelige kogesektion.

KOGER ALDRIG OVER
Med SenseBoil kogesensoren behøver du ikke længere overvåge din mad – og du sparer samtidig både tid og energi. Kogesensoren registrerer, når vandet i din gryde koger og reducerer automatisk til et simreniveau.

 

   

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE