Tvis Køkkener Aalborg

Stenbukken 18

9200 Aalborg

Åbningstider

Mandag – Fredag:

10.00 - 17.30

Lørdag:

10.00 - 14.00

Tvis Køkkener Aalborg butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER AALBORG

Søger du inspiration til dit nye køkken, bad eller garderobe, så kig ind på Stenbukken 18. Vi har et bredt udvalg vist i butikken, så du kan finde din stil – og vi sammen kan finde den bedste løsning til dit hjem.

I udstillingen finder du køkkener og bad i massiv træ, glat træfinér, malede låger og laminat – og både de klassiske hvide køkkener, men også i flotte afstemte farver. Det er inspirerende at se forskellige løsninger, og butikken er designet til at give dig den bedste oplevelse. Hos Tvis Køkkener finder du dansk designede og producerede køkkener i en god kvalitet.  

Teamet i butikken er klar til at tage imod og give dig rådgivning om indretningen af køkken, bad og garderobe. Vi har mange års erfaring og tegner hver gang et uforpligtende forslag til netop dit hjem, hvor vi har lyttet til dine ønsker og behov. Ingen bor ens, men med et stort sortiment af standardskabe kombineret med muligheden for specialløsninger fra Tvis Køkkener, så har vi de bedste forudsætninger for at finde en optimal løsning hver gang.

Anders Agerholm

Anders Agerholm

Indehaver

T: 2298 4444

anders@tvis-aalborg.dk

Sandie Lindholm Johannessen

Sandie Lindholm Johannessen

Indretningskonsulent

T: 4290 3004

sandie@tvis-aalborg.dk

Morten Rævskær Madsen

Morten Rævskær Madsen

Indretningskonsulent

T: 4290 1105

morten@tvis-aalborg.dk

Ledige stillinger i Aalborg

TVIS KØKKENER AALBORG SØGER ERHVERVSCHEF

JOBBET
Til en nyoprettet stilling som erhvervschef hos Tvis Køkkener Aalborg søger vi nu en person med relevant erfaring og et stort kendskab til erhvervsmarkedet.  

Vil du være med fra starten og selv opbygge en erhvervsafdeling hos Aalborgs flotteste køkkenbutik med et stærkt produktprogram, så har du nu muligheden. Butikken åbnede i slutningen af 2018 og er kommet så godt fra start, at der allerede nu udvides med en erhvervsafdeling.

Din primære opgave er at opbygge erhvervsafdelingen og herunder opsøge nye kunder og udbygge porteføljen af erhvervskunder. Du vil komme til arbejde med alle faser af salgsarbejdet: tilbudsgivning, byggestyring, opfølgning og administration af ordrer samt kundepleje og relationsskabende aktiviteter med din kunder.

 

KRAV TIL DIG
Du har et godt lokalkendskab samt kendskab til erhvervsmarkedet. Du har måske en håndværksmæssig baggrund eller som minimum erfaring med arbejdet i køkkenbranchen og kendskab til Winner.

Som person er du resultatorienteret. Du forstår vigtigheden af kundepleje, og hvordan der skabes langvarige relationer.

Du har et godt overblik, har styr på detaljerne og arbejder systematisk og struktureret.

VI TILBYDER
Hos Tvis Køkkener Aalborg indgår du i et lille team af dygtige og erfarne kollegaer. Du kommer til at arbejde med et attraktivt og bredt sortiment af kvalitetsprodukter indenfor køkken, bad og garderobeløsninger.

Arbejdsmiljø: Et godt, åbent og friskt arbejdsmiljø.


Muligheder: Har du evnerne, og er du den rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Tvis Køkkener er i en meget positiv udvikling.

 
Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept.

Løn: Din løn vil være i forhold til dine kvalifikationer.


Tiltrædelse:
Snarest/efter aftale, vi venter gerne på den rette person.
 

Interesseret?
Send din ansøgning og dit CV senest 10. december 2019 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk.: ”ERHVERVSCHEF, Aalborg ”. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt indehaver Anders Agerholm pr. mail: anders@tvis-aalborg.dk eller mobil: 2298 4444.

(Samtaler vil blive afholdt løbende).

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.