Velkommen til Tvis Køkken Aalborg

Adresse

Tvis Køkken Aalborg
Stenbukken 18
9200 Aalborg

Åbningstider

Mandag – fredag:  10.00 - 17.30
Lørdag:  10.00 - 14.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

Søger du inspiration til dit nye køkken, bad eller garderobe, så kig ind til dit lokale køkkenfirma i Aalborg, hos Tvis Køkken på Stenbukken 18. Vi har et bredt udvalg af modeller på udstilling i køkkenbutikken, så du kan finde din stil – og vi sammen kan finde den bedste løsning til dit hjem.

I køkkenudstillingen finder du køkkener og bad i massiv træ, glat træfinér, malede låger og laminat – og både de klassiske hvide køkkener, men også i flotte afstemte farver. Det er inspirerende at se forskellige løsninger, og køkkenbutikken i Aalborg er designet til at give dig den bedste oplevelse. Hos Tvis Køkken finder du dansk designede og producerede køkkener i en god kvalitet.  

Teamet i vores flotte køkkenbutik er klar til at tage imod og give dig rådgivning om indretningen af nyt køkken, bad og garderobe. Vi har mange års erfaring og tegner hver gang et uforpligtende forslag til netop dit hjem, hvor vi har lyttet til dine ønsker og behov. Ingen bor ens, men med et stort sortiment af standardskabe kombineret med muligheden for specialløsninger fra Tvis Køkken, så har vi de bedste forudsætninger for at finde en optimal løsning hver gang.

 

 

Anders Agerholm  property=

Anders Agerholm

Indehaver

T: 2298 4444

anders@tvis-aalborg.dk

Sandie Lindholm Johannessen property=

Sandie Lindholm Johannessen

Indretningskonsulent

T: 4290 3004

sandie@tvis-aalborg.dk

Steen J. Hansen property=

Steen J. Hansen

Indretningskonsulent

T: 3014 2996

steenh@tvis-aalborg.dk

Erik Kollerup  property=

Erik Kollerup

Erhvervskonsulent

T: 3014 9888

erik@tvis-aalborg.dk

FÅ OP TIL 1500 KR. TILBAGE PÅ UDVALGTE AEG KOGEPLADER

Forkæl dit nye køkken med hvidevarer fra AEG. Når du køber ny kogeplade fra AEG hos os, så får du op til 1500 kr. retur*. Kom ind i butikken og hør mere om kampagnen.

*Kampagnen omfatter udvalgte AEG induktionskogeplader og induktionskogeplader med integreret emhætte købt hos os i perioden 15/9-31/12 2023. Kvittering for købet skal registreres i perioden 15/9-31/3 2024.

Udstillingskøkkener til salg i Aalborg

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Lokale køkkencases i Aalborg

Se flere billeder

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

TVIS KØKKEN
ERHVERV

SE MERE

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE