Velkommen til Tvis Køkken Esbjerg

Kontakt

T: 7370 2514
E: info@tvis-esbjerg.dk
 

Adresse

Tvis Køkken Esbjerg
Østre Gjesingvej 13E
6715 Esbjerg

Åbningstider

Mandag - fredag:  10.00-17.00
Lørdag:  10.00-14.00
Søndag:  Lukket

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

Åbent Hus d. 02/03  10.00-15.00
Åbent Hus d. 03/03  10.00-15.00

Det er vigtigt for os, at du får en god købsoplevelse – fra det første møde i køkkenbutikken til du byder montøren indenfor i dit hjem, og til dit nye køkken står færdigt. Din indretningskonsulent vil følge hele dit forløb, så du kommer trygt i hus med dit køkkenprojekt. Hos os er både opmåling, tilbud og tegning gratis og helt uforpligtende.

Køkkenet er hjemmets hjerte. Det er her, familien samles hver eneste dag. Derfor bliver du i vores køkkenbutik i Esbjerg mødt af erfarne køkkenkonsulenter, der rådgiver og inspirerer med dig i centrum, så du kan få et nyt køkken, der passer perfekt til dig.

Kom og oplev vores inspirerende køkkenbutik, hvor vi sammen kan finde nøjagtig dén køkken-, badeværelses- eller garderobeløsning, som du ønsker dig. Fordi ikke to familier er ens, skræddersyer vi køkkener efter dine behov og drømme. Og først når du er tilfreds med tegningen af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe, sætter vi gang i produktionen.

Vælger du et Tvis køkken, får du et nyt køkken af høj kvalitet. Dit nye køkken skal igennem op til 138 processer, før det er klar til montering i dit hjem. Og gennem alle processerne sikrer erfarne fagfolk den høje kvalitet ned til mindste detalje.

 

Vibeke Leth Bendorff property=

Vibeke Leth Bendorff

Indehaver

T: 3031 3736

vibeke@tvis-esbjerg.dk

Rikke Busch property=

Rikke Busch

Indretningskonsulent

T: 9244 4337

rikke@tvis-esbjerg.dk

Signe Fogh property=

Signe Fogh

Salgstrainee

T: 9244 4294

signe@tvis-esbjerg.dk

 

GØR DIT SOMMERHUS ENDNU MERE ATTRAKTIVT

GØR DIT SOMMERHUS
ENDNU MERE ATTRAKTIVT

Drømmer du om nyt køkken eller bad i dit sommerhus? Så kig med her. Tvis Køkken Esbjerg samarbejder med udlejningsfirmaet Die ”hyggelige” Dänen, som udlejer sommerhuse ved Vejers Strand. Sammen hjælper vi dig med at opgradere dit sommerhus til en god pris, og på den måde får du et sommerhus, der er ekstra lækkert og hyggeligt at være i – og endnu mere attraktivt at leje.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, så hjælper vi dig godt i gang og helt i mål med din drøm om sommerhuskøkken og -bad.

LÆS MERE OM DINE MULIGHEDER
Tvis Køkkener Esbjerg butiksfacade

VI TILBYDER PROJEKTSTYRING
– DEN LETTE VEJ TIL ET NYT KØKKEN


 

Læs mere om projektstyring
VI SPONSORER TEAM ESBJERG

VI SPONSORERER TEAM ESBJERG

Vores hjerter banker for Esbjerg – og de banker lidt hurtigere, når kvinderne i de røde trøjer fra Team Esbjerg løber ind på håndboldbanen i Blue Water Dokken. Tvis Køkkener på Østre Gjesingvej er et køkkenfirma i Esbjerg som støtter den lokale sport.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

TVIS KØKKEN
ERHVERV

SE MERE