Tvis Køkkener Esbjerg

Østre Gjesingvej 13E

6715 Esbjerg

Åbningstider

Mandag - fredag:

10.00-17.00

Lørdag:

10.00-13.00

Tvis Køkkener Esbjerg butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER ESBJERG

Køkkenet er hjemmets hjerte. Det er her, familien samles hver eneste dag. Derfor bliver du i vores butik i Esbjerg mødt af erfarne køkkenkonsulenter, der rådgiver og inspirerer med dig i centrum.

Kom og oplev vores nye, inspirerende butik, hvor vi sammen kan finde nøjagtig dén køkken-, bad- eller garderobeløsning, som du ønsker dig. Fordi ikke to familier er ens, skræddersyer vi køkkener efter dine behov og drømme. Og først når du er tilfreds med tegningen af dit nye køkken, bad eller garderobe, sætter vi gang i produktionen.

Vælger du et Tvis køkken, får du et køkken af høj kvalitet. Dit nye køkken skal igennem op til 138 processer, før det er klar til montering i dit hjem. Og gennem alle processerne sikrer erfarne fagfolk den høje kvalitet ned til mindste detalje.

Det er vigtigt for os, at du får en god købsoplevelse – fra det første møde i butikken til du byder montøren indenfor i dit hjem, og dit køkken står færdigt. Vi rydder naturligvis også pænt op efter os, så du hurtigt kan få glæde af dit nye køkken eller dit nye badeværelse. Hos os er både opmåling, tilbud og tegning uforpligtende. Din køkkenkonsulent vil følge hele dit forløb, så du kommer trygt i hus med dit køkkenprojekt. 

Vibeke Leth Bendorff

Vibeke Leth Bendorff

Indehaver

T: 3031 3736

vibeke@tvis-esbjerg.dk

Tom Errebo

Tom Errebo

Indretningskonsulent

T: 9244 4294

tom@tvis-esbjerg.dk

Tvis Køkkener Esbjerg butiksfacade

VI TILBYDER PROJEKTSTYRING
– DEN LETTE VEJ TIL ET NYT KØKKEN


Læs mere om projektstyring

Ledige stillinger i Esbjerg

TVIS KØKKENER ESBJERG SØGER KØKKENKONSULENT

Tvis Køkkener Esbjerg har travlt, og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Du vil primært skulle arbejde med salg til private kunder.

Vi forventer, at du har erfaring fra køkkenbranchen og gerne erfaring med salg til både private og erhverv. Derudover vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med tegneprogrammet Winner.

 

Vi tilbyder:

Arbejdsmiljø: Et godt, afslappet og åbent arbejdsmiljø.

Muligheder: Har du evnerne og er rette person, så tilbyder vi et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Tvis Køkkener er i en meget positiv vækst.

Intro: Grundigt introforløb til Tvis Køkkeners sortiment og koncept.

Løn: Grundløn og attraktiv provisionsordning.

Gode kollegaer: Du vil arbejde selvstændigt, men ligeledes indgå i et team.

Vi forventer, at du:

Har køkkenerfaring: at du kan sælge og har lyst til at indgå i alle salgets faser, herunder at du formår at lukke ordren.

Er en inspirator: Du er god til at indrette og kan præsentere dine ideer.

Er selvkørende: Du arbejder selvstændigt og er ansvarsbevidst. Du har et godt overblik, men har samtidig styr på alle detaljerne.

Har ordenssans: Du har ordenssans og får opgaverne kørt i mål. 

Tiltrædelse:

Snarest, men vi venter gerne på den rette person.

Interesseret:

Ønsker du at søge jobbet, så send din ansøgning og CV senest 17. september 2020 til Kædechef Per Sander, psa@tmk.dk mrk. Køkkenkonsulent, Esbjerg. Har du spørgsmål vedr. jobbet så kontakt Indehaver Vibeke Bendorff, på 3031 3736 eller vibeke@tvis-esbjerg.dk.

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

FINANSIER DIN INVESTERING
I ET KVALITETSKØKKEN

LÆS MERE HER
PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

TVIS KØKKENER
ERHVERV

SE MERE HER

 

BOOK ET ONLINE VIDEOMØDE 

 

Se tegninger af dit nye køkken, badeværelse eller garderobe hjemme på din egen skærm med et online videomøde med en af vores konsulenter.

Book et videomøde      Se guide til videomøde

 

SÅDAN GØR DU:
Send en mail til os med følgende oplysninger:

  • En skitse af rummet med cirkamål
  • Ønsker, krav og budget til din nye løsning
  • Billeder – hvis muligt – af dit eksisterende køkken, badeværelse eller garderobe

SÅDAN GØR VI:
Når vi har modtaget dine oplysninger, tegner vi et oplæg til dit nye køkken, badeværelse eller garderobe. Herefter kontakter vi dig og aftaler en tid til et online videomøde, hvor vi kan præsentere og snakke om tegningerne.