Velkommen til Tvis Køkken Grindsted

Kontakt

T: 7533 0373
E: post@tvisgrindsted.dk
 

Adresse

Tvis Køkken Grindsted
Trehøjevej 25
7200 Grindsted

Åbningstider

Mandag - fredag:  9.30-17.00
Lørdag:  9.30-12.30

Telefonen er åben:
 
Mandag - fredag:  8.00-17.00
Lørdag:  9.30-12.30

Specielle Åbningstider

Butikken holder lukket alle helligdage.

Åbent hus d. 7/10   10.00 - 15.00
Åbent hus d. 8/10   10.00 - 15.00

 

Du er inviteret til inspirationsdag hos
Tvis Køkkencenter Grindsted

Torsdag d. 26. oktober kl. 14 har vi fornøjelsen af at invitere dig som medlem af Ældre Sagen til en hyggelig og inspirerende dag i butikken på Trehøjevej 25.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ældre Sagen, og du kan sagtens nå at tilmelde dig. Alle over 18 år kan blive medlem.

Du kan glæde dig til at høre indretningsdesigner Anita Broberg-Jepsen fra IDESIGN fortælle om glæder og udfordringer ved at flytte til noget mindre, og konsulent Anette Madsen giver tips til den daglige rengøring med miljøvenlige Biosol produkter. Quooker demonstrerer deres smarte kogende vandhane, som også kan lave afkølet vand og vand med brus.

HUSK TILMELDING på mail til tina@tvisgrindsted.dk senest d. 19/10. Tilmelding sker efter først til mølle princip pga. begrænsede pladser.

Tvis Køkken Grindsted - køkkenfirma med nye køkkener, badeværelser og garderobeskabe

VI ER DIT LOKALE KØKKENFIRMA I GRINDSTED

Og velkommen indenfor i vores køkkenbutik i Grindsted, hvor du finder inspiration til dine drømme. Et Tvis køkken, bad og garderobe er dansk kvalitet i tidløst design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi har ikke et lager af færdige køkkener - hvert nyt køkken tegnes fra bunden, kun på den måde kan vi finde den bedste løsning til netop dine ønsker og behov.

I vores køkkenudstilling på Trehøjevej kan du finde ny inspiration til både nyt køkken, bad og garderobe. Her kan du opleve vores kvalitet og se en række forskellige løsninger. Vi har mange års erfaring med indretning, og hvordan vi bedst udnytter det brede sortiment fra Tvis Køkkener til at lave den optimale løsning til dit hjem. Vi laver gerne en aftale for en opmåling i dit hjem, og kommer med et uforpligtende forslag og tilbud.

Tvis Køkkener på Trehøjevej er et lokalt køkkenfirma i Grindsted, som er med dig fra start til slut, fra drømme og skitser, over indretning og design, til montering hjemme hos dig. Hvis du ønsker det, kan vi håndtere projektstyringen af hele projektet i samarbejde med lokale håndværkere.

 

 

Tina Mølby property=

Tina Mølby

Indehaver

T: 7533 0373

tina@tvisgrindsted.dk

Martin Friis property=

Martin Friis

Indretningskonsulent

T: 7533 0373

martin@tvisgrindsted.dk

Knud Møller property=

Knud Møller

Indretningskonsulent

T: 7533 0373

knud@tvisgrindsted.dk

Torben Weis property=

Torben Weis

Indretningskonsulent

T: 7533 0373

torben@tvisgrindsted.dk

Jens Christensen   property=

Jens Christensen

Montør

FÅ OP TIL 1500 KR. TILBAGE PÅ UDVALGTE AEG KOGEPLADER

Forkæl dit nye køkken med hvidevarer fra AEG. Når du køber ny kogeplade fra AEG hos os, så får du op til 1500 kr. retur*. Kom ind i butikken og hør mere om kampagnen.

*Kampagnen omfatter udvalgte AEG induktionskogeplader og induktionskogeplader med integreret emhætte købt hos os i perioden 15/9-31/12 2023. Kvittering for købet skal registreres i perioden 15/9-31/3 2024.

Udstillingskøkkener til salg i Grindsted

Se flere billeder
{{item.shopName}}

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

Lokale køkkencases i Grindsted

Se flere billeder

{{item.title}}

{{ item.currency }} {{item.price}}

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkken. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder. 

TVIS KØKKEN
ERHVERV

SE MERE

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE