Tvis Køkkener Grindsted

Trehøjevej 25

7200 Grindsted

Åbningstider

Mandag - fredag:

9.30-17.00

Lørdag:

9.30-12.30


Telefonen er åben:

mandag-fredag 8.00-17.00 og lørdag 9.30-12.30

MØD OS PÅ BOLIG- & LIVSSTILSMESSEN
I GRINDSTED

Den 29. februar og 1. marts inviterer vi til en snak om dansk kvalitet og dine ønsker til et nyt køkken, bad eller garderobe.

Har du spørgsmål til, hvordan et køkkenrenoveringsprojekt foregår eller måske vedligeholdelse af din bordplade, så kig forbi.

På messen udstiller vi dette badmiljø i en lækker lys sand farve. Badmiljøet sælges i en budrunde, så kom og giv dit bud. Budrunden slutter søndag den 1. marts kl. 15.

Vi glæder os til at se dig!

Tvis Køkkener Grindsted butiksfacade

VELKOMMEN TIL
TVIS KØKKENER GRINDSTED

Et Tvis køkken, bad og garderobe er dansk kvalitet i tidløst design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi har ikke et lager af færdige køkkener, hvert køkken tegnes fra bunden, kun på den måde kan vi finde den bedste løsning til netop dine ønsker og behov.

I vores udstilling på Trehøjevej kan du finde ny inspiration til både køkken, bad og garderobe. Her kan du opleve vores kvalitet og se en række forskellige løsninger. Vi har mange års erfaring med indretning, og hvordan vi bedst udnytter det brede sortiment fra Tvis Køkkener til at lave den optimale løsning til dit hjem. Vi laver gerne en aftale for en opmåling i dit hjem, og kommer med et uforpligtende forslag og tilbud.

Hos Tvis Køkkener Grindsted er vi med dig fra start til slut, fra forslag på indretning og design, og hvis du ønsker det, kan vi håndtere projektstyringen af hele projektet i samarbejde med lokale håndværkere.

Tina Mølby

Tina Mølby

Indehaver

T: 7533 0373

tina@tvisgrindsted.dk

Torben Weis

Torben Weis

Erhvervskonsulent

T: 7533 0373

torben@tvisgrindsted.dk

Martin Friis

Martin Friis

Indretningskonsulent

T: 7533 0373

martin@tvisgrindsted.dk

ET KIG FRA BUTIKKEN

BOOK ET MØDE
MED EN KØKKENKONSULENT

BOOK ET MØDE

Udstillinger til salg i Grindsted

Frame køkken
Grindsted

Frame køkken

kr. 19.000

Frame hvid. 30 mm laminat bordplade m/underlimet stålvask.

Excl. hvidevarer.

Vejl. udsalg kr. 58.400,-

 

PROJEKTSTYRING

NYT KØKKEN PÅ DEN LETTE MÅDE

Skal du have nyt køkken, men ønsker at være minimalt involveret, så benyt dig af projektstyring også kaldet byggestyring hos Tvis Køkkener. 

Vi ved, din tid er vigtig, så hos os kan du få hele pakken. Vi arbejder fast sammen med udvalgte håndværkere, og kan derfor tage hele koordineringsdelen.
Det er nyt køkken på den letteste måde.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi tilbyder.